Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure: információbiztonsági megoldás kisvállalkozásoknak

Dotkom

F-Secure: információbiztonsági megoldás kisvállalkozásoknak

Az F-Secure bevezette új termékét, az F-Secure Anti-Virus Small Business Suite programcsomagot, amely a kis- és középvállalkozások számára nyújt teljes körű védelmet, többek között vírus- és tűzfalvédelmet kínál munkaállomásokhoz és laptopokhoz.

A kisvállalkozások általában nem rendelkeznek elegendő erőforrással és idővel a legújabb biztonsági javaslatok és vírusfertőzések nyomon követéséhez, mégis ugyanazokkal a biztonsági veszélyekkel kell szembenézniük, mint a külön erre a célra létrehozott informatikabiztonsági osztállyal rendelkező nagyvállalatoknak. Az operációs rendszer sebezhetőségi pontjait kihasználó hálózati férgek – mint például a Sasser – komoly termelékenységi veszteségeket okozhatnak a kisvállalkozásoknak, még akkor is, ha a vírusvédelmi szoftvereik naprakészek, de nem rendelkeznek tűzfallal. A vírusvédelmi megoldás önmagában nem tudja meggátolni, hogy a hálózati férgek károkat okozhassanak.

„Egy egyszerű vírusvédelmi megoldáshoz képest az F-Secure Anti-Virus Small Business Suite további biztonságot kínál a gyorsan terjedő hálózati férgek okozta veszélyek ellen.
Ez a megoldás – az Internetre csatlakozás helyétől függetlenül – meggátolja, hogy a hálózati férgek és a hackerek hozzáférhessenek az asztali számítógépekhez és a laptopokhoz.” – mondta Topi Hautanen, az F-Secure vállalati üzleti egységének marketing vezetője.

Az F-Secure Anti-Virus Small Business Suite automatikus desktop szintű tűzfal- és behatolásvédelemet biztosít. Az egyszerű, alacsony költségű felügyelet és telepítés, a központosított kezelés és az automatikus frissítések révén nyilvánvaló előnyöket kínál a kis- és középvállalkozások számára. Az F-Secure Anti-Virus for File Servers működésképtelenné teszi a vírusokat a cég Windows szerverein, míg az F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange ellenőrzi és távol tartja a vírusokat az Exchange szerverektől, mielőtt azok elérhetnék a végfelhasználók postafiókjait.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés