Connect with us

technokrata

F-Secure: információbiztonsági megoldás kisvállalkozásoknak

Dotkom

F-Secure: információbiztonsági megoldás kisvállalkozásoknak

Az F-Secure bevezette új termékét, az F-Secure Anti-Virus Small Business Suite programcsomagot, amely a kis- és középvállalkozások számára nyújt teljes körű védelmet, többek között vírus- és tűzfalvédelmet kínál munkaállomásokhoz és laptopokhoz.

A kisvállalkozások általában nem rendelkeznek elegendő erőforrással és idővel a legújabb biztonsági javaslatok és vírusfertőzések nyomon követéséhez, mégis ugyanazokkal a biztonsági veszélyekkel kell szembenézniük, mint a külön erre a célra létrehozott informatikabiztonsági osztállyal rendelkező nagyvállalatoknak. Az operációs rendszer sebezhetőségi pontjait kihasználó hálózati férgek – mint például a Sasser – komoly termelékenységi veszteségeket okozhatnak a kisvállalkozásoknak, még akkor is, ha a vírusvédelmi szoftvereik naprakészek, de nem rendelkeznek tűzfallal. A vírusvédelmi megoldás önmagában nem tudja meggátolni, hogy a hálózati férgek károkat okozhassanak.

„Egy egyszerű vírusvédelmi megoldáshoz képest az F-Secure Anti-Virus Small Business Suite további biztonságot kínál a gyorsan terjedő hálózati férgek okozta veszélyek ellen.
Ez a megoldás – az Internetre csatlakozás helyétől függetlenül – meggátolja, hogy a hálózati férgek és a hackerek hozzáférhessenek az asztali számítógépekhez és a laptopokhoz.” – mondta Topi Hautanen, az F-Secure vállalati üzleti egységének marketing vezetője.

Az F-Secure Anti-Virus Small Business Suite automatikus desktop szintű tűzfal- és behatolásvédelemet biztosít. Az egyszerű, alacsony költségű felügyelet és telepítés, a központosított kezelés és az automatikus frissítések révén nyilvánvaló előnyöket kínál a kis- és középvállalkozások számára. Az F-Secure Anti-Virus for File Servers működésképtelenné teszi a vírusokat a cég Windows szerverein, míg az F-Secure Anti-Virus for Microsoft Exchange ellenőrzi és távol tartja a vírusokat az Exchange szerverektől, mielőtt azok elérhetnék a végfelhasználók postafiókjait.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle