Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Minor Csoport a B&D ComMedia ügyfele

Dotkom

A Minor Csoport a B&D ComMedia ügyfele

Újabb kommunikációs megbízás a B&D ComMedia-nál.

Teljes körű sajtókommunikációjának elvégzésére kötött együttműködési szerződést a Minor Rendszerház Rt. a B&D ComMedia kommunikációs irodával. A megbízás kiterjed a Rendszerház mellett a Minor Csoport további tagjaira is. Az ügynökség elsődleges feladata a magyar tulajdonú informatikai cégcsoport sajtójelenlétének biztosítása, a cég életében történő változások követése és közvetítése lesz.

A vállalat a ComMedia-t pályázat útján választotta ki PR-feladatok ellátására. A döntésben jelentős szerepet játszott, hogy az ügynökség a szakmában nagyon jó referenciákkal rendelkezik, s hogy a Minor által felállított szempontrendszer szerint a legjobb ajánlatot adták. A társaság ez idáig nem dolgozott PR ügynökséggel.

„A Minor Rendszerház 15 éve tevékenykedik a piacon, ezért születésnapi ajándéknak is tekinthetjük, hogy sajtóügynökségre bízzuk a cég elért sikereinek kommunikálását. A ComMedia csapatának “személyében” úgy érezzük, megfelelő partnerre találtunk, hiszen az ügynökség már jelentős tapasztalattal rendelkezik ezen a területen és döntő módon tudja befolyásolni a cég piaci ismertségét.” – mondta Steidl Judit, a Minor Csoport marketing igazgatója.

A magyar tulajdonban lévő B&D ComMedia 1999 óta van a piacon, állandó ügyfelei magyar és multinacionális cégek, amelyek többségében az IT piac szereplői, de a dohányiparban, a bankszektorban, a kultúrában, és az autókereskedelemben is végeznek PR-tevékenységet.

Kiemelt ügyfelei: az adatmentésről és az informatikai biztonságról ismert Kürt Computer Rendszerház Rt.; a szünetmentes tápegységek gyártója és forgalmazója, az APC Magyarország; az üzleti alkalmazások (CRM és ERP) tanácsadója, az LLP Budapest Kft.; és a professzionális IT szolgáltatásokat kínáló Grepton Informatikai Rt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés