Connect with us

technokrata

A Minor Csoport a B&D ComMedia ügyfele

Dotkom

A Minor Csoport a B&D ComMedia ügyfele

Újabb kommunikációs megbízás a B&D ComMedia-nál.

Teljes körű sajtókommunikációjának elvégzésére kötött együttműködési szerződést a Minor Rendszerház Rt. a B&D ComMedia kommunikációs irodával. A megbízás kiterjed a Rendszerház mellett a Minor Csoport további tagjaira is. Az ügynökség elsődleges feladata a magyar tulajdonú informatikai cégcsoport sajtójelenlétének biztosítása, a cég életében történő változások követése és közvetítése lesz.

A vállalat a ComMedia-t pályázat útján választotta ki PR-feladatok ellátására. A döntésben jelentős szerepet játszott, hogy az ügynökség a szakmában nagyon jó referenciákkal rendelkezik, s hogy a Minor által felállított szempontrendszer szerint a legjobb ajánlatot adták. A társaság ez idáig nem dolgozott PR ügynökséggel.

„A Minor Rendszerház 15 éve tevékenykedik a piacon, ezért születésnapi ajándéknak is tekinthetjük, hogy sajtóügynökségre bízzuk a cég elért sikereinek kommunikálását. A ComMedia csapatának “személyében” úgy érezzük, megfelelő partnerre találtunk, hiszen az ügynökség már jelentős tapasztalattal rendelkezik ezen a területen és döntő módon tudja befolyásolni a cég piaci ismertségét.” – mondta Steidl Judit, a Minor Csoport marketing igazgatója.

A magyar tulajdonban lévő B&D ComMedia 1999 óta van a piacon, állandó ügyfelei magyar és multinacionális cégek, amelyek többségében az IT piac szereplői, de a dohányiparban, a bankszektorban, a kultúrában, és az autókereskedelemben is végeznek PR-tevékenységet.

Kiemelt ügyfelei: az adatmentésről és az informatikai biztonságról ismert Kürt Computer Rendszerház Rt.; a szünetmentes tápegységek gyártója és forgalmazója, az APC Magyarország; az üzleti alkalmazások (CRM és ERP) tanácsadója, az LLP Budapest Kft.; és a professzionális IT szolgáltatásokat kínáló Grepton Informatikai Rt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle