Connect with us

Fujitsu Siemens: kedvező árú noteszgépek Magyarországon

Dotkom

Fujitsu Siemens: kedvező árú noteszgépek Magyarországon

A Fujitsu Siemens Computers – Európa legnagyobb számítógépgyártója – akciós árakkal üdvözli Magyarországot az Európai Unióban. A vállalat kedvező, bizonyos típusok esetében pedig kiugróan alacsony árakkal kívánja a hazai felhasználók számára emlékezetessé és kellemes élménnyé tenni a történelmi pillanatot követő időszakot.

A Fujitsu Siemens Computers rendkívül fontosnak tartja az európai tendenciának megfelelő információtechnológiai igényeinek hatékony kiszolgálását. A vállalat elkötelezetten hiszi, hogy Magyarországon ezeknek az elveknek kiemelkedő hangsúlyt kell adni, hiszen a kis-és középvállalkozások az ország gazdasági felzárkózásának alappillérjeit jelentik. A vállalat ebben a szellemben alakította ki tavaszi akcióit.

A vállalat új professzionális noteszgépet fejlesztett ki a Magyarországon legnagyobb számban működő kis- és középvállalatok felhasználói számára. Speciális igényeiket a vállalat noteszgép-portfoliójának legújabb tagja a belépőszintű AMILO Pro V2000-es elégíti ki. A 15 colos képátmérőjű AMILO Pro V2000-es, Intel Centrino Mobil Technológiával, DVD-k olvasására és CD-k olvasására, írására képes kombó drive-al, 1.40 GHz-es Pentium M processzorral valamint továbbfejlesztett memória képességekkel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom