Connect with us

technokrata

Európai uniós csomag az Infosys Vállalatirányítási Rendszerhez

Dotkom

Európai uniós csomag az Infosys Vállalatirányítási Rendszerhez

Zökkenőmentes vállalatirányítás az EU-csatlakozás után is.

A Megatrend 2000 Rt. bejelentette az SPEU (Service Pack EU) elnevezésű kiegészítő minicsomagot, amely az Infosys Integrált Vállalatirányítási Rendszerhez, a magyarországi KKV szektor piacvezető ERP megoldásához tartalmazza az Európai Unió elvárásainak megfelelő kötelező módosításokat.

2004. május 1-jét követően számtalan új követelménynek kell eleget tenni. Az Infosys is felkészült az ügyviteli változások kezelésére. A Megatrend által bejelentett Infosys kiegészítő minicsomag szolgáltatásai egyrészt az európai uniós csatlakozás előírásainak betartását, másrészt pedig a könnyebb, gyorsabb kezelhetőséget teszik lehetővé.

Infosys – 170 hazai közép- és nagyvállalat bízza a termékre gazdálkodásának sikerét. Az Infosys modulárisan felépíthető, integrált vállalatirányítási programcsomag, amely vállalatok készletgazdálkodási, termék-, és szolgáltatás-értékesítési, logisztikai, pénzügyi/számviteli, eszközgazdálkodási, humán erőforrás-gazdálkodási és termelési szegmenseinek teljes körű lefedésére alkalmas.

Az Infosys az információ elérésének, osztályozásának és elosztásának központi eszköze. Jelenleg 170 hazai közép- és nagyvállalat bízza a termékre gazdálkodásának sikerét. A moduláris felépítés lehetővé teszi, hogy LEGO-szerűen épüljön fel a rendszer. Az Infosys 10 fő, és további 100 almodulból áll. A főbb modulok a vállalati gazdálkodás főbb területeit fedik le, míg az almodulok tartalmazzák az ágazat-, illetve szakmaspecifikus funkciókat. Az Infosys a korszerű technológiai alapoknak köszönhetően ezer fölötti munkaállomással rendelkező rendszereket is képes kiszolgálni. Ideális több telephellyel (hazai és külföldi) rendelkező vállalkozások számára.

Az Infosys jelen van – többek között – az élelmiszeriparban, agrár vállalkozásokban, az építőiparban, a konfekcióiparban, a műanyagiparban, a vegyiparban, valamint jelentős referenciákkal rendelkezik a nagykereskedelemben, nyomdák és hűtőházak esetében.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle