Connect with us

technokrata

A Scala új üzleti funkciókat és továbbfejlesztett CRM-et kínál az iScalához

Dotkom

A Scala új üzleti funkciókat és továbbfejlesztett CRM-et kínál az iScalához

Az első service release több mint harminc új és továbbfejlesztett funkciót tartalmaz.

A Scala Business Solutions bejelentette, hogy az iScala kollaboratív ERP-rendszer első szervizkiadását (SR1) már világszerte elérhetik a meglévő és a potenciális ügyfelek.

Az iScala SR1 számos új és továbbfejlesztett üzleti funkciót tartalmaz. A vásárlók üzleti hatékonyságát tovább növeli a különféle vezető raktári és gyártási rendszerekhez való jobb illeszkedés, a tökéletesített SCM- és szolgáltatás-felügyeleti funkciók, valamint a két újabb nyelv (a koreai és a hagyományos kínai) beépítése.

Fokozott átláthatóság és teljes integráció az iScala CRM-mel
A vállalat továbbfejlesztette iScala CRM termékét is. A fejlesztés eredményeként átláthatóbbá válhat az értékesítési folyamat és a kereskedelmi tevékenység, javulhat az üzleti lehetőségek követése és a sikeres lezárások aránya. A termék integráltan működik a Microsoft Outlookkal és a többi Microsoft Office alkalmazással. A Microsoft CRM-re épülő iScala CRM-be bekerült a gyorsan és kényelmesen lefuttatható szabványos jelentéskészítés lehetősége is. A szoftver az Outlookéhoz hasonló felületet kapott, így a vállalat még több felhasználóra tudja kiterjeszteni a megoldás használatát.

Új fejlesztői készlet
A vadonatúj iScala Manager Szoftverfejlesztői Készlet megjelenését már ugyancsak várták a Scala értékesítési partnerei, akik az eszköz használatával további értékeket adhatnak a szabványos iScala munkafolyamatokhoz könnyen illeszthető új üzleti eljárások tervezésével, amelyek igazodnak az egyedi vásárlói vagy iparági igényekhez.

Az iScala SR1 bemutatója a Corporate Client Council találkozón
A legújabb iScala-frissítés a május 24. és 26. között Frankfurtban megrendezésre kerülő 2004 Corporate Client Council (CCC) találkozón tekinthető meg. A rendezvényen a legnagyobb nemzetközi ügyfelek vezető képviselői találkoznak, hogy elmondják véleményüket, észrevételeiket a Scala felsővezetőinek és megosszák tapasztalataikat egymással, s hozzájáruljanak a Scala termékfejlesztési stratégiájának kidolgozásához.

Az iScala jelenlegi változata múlt szeptemberben jelent meg a piacon, s hamarosan a Scala 25 éves történelmének legnépszerűbb szoftververziója lett.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek