Connect with us

technokrata

Novell Nsure: ismét elsőszámú biztonságos személyazonosság-kezelési megoldás

Dotkom

Novell Nsure: ismét elsőszámú biztonságos személyazonosság-kezelési megoldás

A Novell Nsure ismét elnyerte az elsőszámú biztonságos személyazonosság-kezelési megoldás címet, ez alkalommal a Media LLC tulajdonában álló Network Computing által szervezett Well-Connected Award for Identity Management keretében. A díjakat az elemzők és a szerkesztők a vállalati környezetben végrehajtott tesztelés és a teljesítmény alapján ítélték oda.

A Network Computing vezető technológiai szerkesztője, a termékeket ez alkalommal szemléző Lori MacVittie szerint: ˝A Novell Nsure programcsomagja egy rugalmas, bővíthető személyazonosság-kezelő és erőforrás elosztó rendszer, amely egy kiváló, minden platformon használható, proxy alapú erőforráshozzáférés-szabályozó összetevővel is rendelkezik. A termékhez kapható sokféle meghajtó program a már meglévő címtárak és egyéb rendszerek használatát is lehetővé teszi. Egyedi képesség a bármely két eltérő rendszer között áramló adatok szelektív szűrése, ami a profilok és hitelesítési adatok szinkronizálása felett biztosít részletes ellenőrzést. A szoftver a webes kezelőfelület révén könnyedén használható, a fejlesztők pedig az API-k kihasználásával saját alkalmazásaikat is integrálhatják. A Novell workflow szintén rugalmas és sokrétűen testre szabható, segítségével a felhasználók saját, egyedi üzleti folyamataikat is automatizálhatják az erőforrás-kiosztási folyamat felügyelete érdekében.˝

A Novell Nsure termékek szakmai elismertsége egyre növekszik, hiszen a mostani díj előzménye az SC Magazine Readers´ Trust Awards elismerése. A Novell Nsure biztonságos személyazonosság-kezelési megoldás lehetőséget nyújt a különféle szervezetek számára, hogy megnyissák hálózati erőforrásaikat a munkatársak, ügyfelek és partnerek felé, miközben biztosak lehetnek benne, hogy a megfelelő erőforrások kerülnek a megfelelő emberekhez. Az operációs rendszerek és iparági szabványok széleskörű támogatása révén a vállalatok egyéni üzleti kihívásaiknak megfelelő megoldást vezethetnek be jelenlegi infrastruktúrájuk feladása nélkül.

˝A Well-Connected Awards az egyetlen olyan szakmai zsűrizés, amelyet technológiai szakértők végeznek a termék éles tesztelése és kipróbálása alapján. Minden terméket, technológiát és szolgáltatást a számunkra legfontosabbak, az olvasóink szemszögéből vizsgálunk.˝ – nyilatkozta Fritz Nelson, a Network Computing Enterprise Architecture Group cikkírója, egyben alelnöke – ˝Ez fontos különbséget jelent minden más díjazási programhoz képest. A Well-Connected Awards során kiválasztott termékek azért kiemelkedőek, mert szerkesztőink maguk tesztelték őket vállalati méretekben.˝Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle