Connect with us

technokrata

Sniffer Technologies újdonságok

Dotkom

Sniffer Technologies újdonságok

Appera 1.0, nPO Manager 3.0, Sniffer Distributed 4.5, nPO Visualizer 2.5, Sniffer Voice 2.5 és s6040 1.5 – a fejlesztések központjában a hálózati alkalmazások központi erőforrás menedzsmentje.

A legfontosabb Sniffer Technologies újdonság az Appera 1.0, melynek segítségével az adminisztrátor nem csupán a hálózat forgalmát és teljesítményét, hanem a hálózaton forgalmat bonyolító egyes alkalmazások erőforrás felhasználását is megfigyelheti és szabályozhatja.

További újdonság, hogy az nPO Manager új verziójában Multi Trace Option funkcionalitás kiterjesztésével a nemzetközi hálózatok közti forgalom hatékonyabb megfigyelése lehetséges, az esetleges problémák gyorsabb azonosításával és kiküszöbölésével együtt.

Az új megoldás körülbelül annyira változtatja meg a hálózatmenedzsment menetét, mintha egy eddig kizárólag járműveket érzékelő forgalomszámláló berendezés ezután meg tudná különböztetni egymástól a személy- és teherautókat, buszokat, motorkerékpárokat, és az eredmények alapján szabályozni lenne képes a forgalmat (például kitiltja a ˝teherautókat˝ a csúcsforgalomból).

Előnyei

• minimalizálja a hálózati fennakadások lehetőségét a problémák gyors kiküszöbölésével
• az Appera jelentései nem csupán az IT részlegnek szólnak, hanem gazdasági menedzserek számára is hasznos, érthető dokumentumok
• az Appera használatával gyorsabb megtérülési idő és hatékonyabb üzletmenet érhető el a nagy volumenű beruházások eseténSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp