Connect with us

Hirdetés

technokrata

A multinacionális vállalatok figyelmének fókuszában a Nemzetközi SAS Fórum 2004

Dotkom

A multinacionális vállalatok figyelmének fókuszában a Nemzetközi SAS Fórum 2004

140 vállalatvezető, pénzügyi igazgató, marketingvezető és informatikai igazgató számol be a vállalati döntéshozatal javításában elért sikereiről.

Júniusban a multinacionális vállalatok figyelmének középpontjában a Nemzetközi SAS Fórum 2004 fog állni. Több mint 45 országból kétezernél is több felsővezető fog találkozni Koppenhágában, ahol személyes kapcsolatokat építhetnek és megtudhatják, hogyan javítják kollégáik az információk stratégiai alkalmazásával a vállalati döntéshozatal összes területét. A tíz szakterületet felölelő konferencián neves vállalatok – többek között az Amazon.com, a Barclays UK Consumer Finance, a Credit Lyonnais, a Marks & Spencer és a Morgan Stanley – vállalatvezetői, pénzügyi igazgatói, marketing vezetői és informatikai igazgatói tartanak 140 előadást.

Az idei konferencia a szervezetek 2004-ben leküzdendő problémái közül az alábbi négy területet fogja vizsgálni:

  • A vezérigazgató szerepe a vállalatvezetés irányának megszabásában.
  • A törvényi előírások átalakítása versenyelőnnyé.
  • A meglévő ügyfelektől származó árbevétel növelése.
  • Az informatika mint a nyereség, a teljesítmény és a hatékonyság hajtóereje.

„Ez a rendezvény 22 évvel ezelőtt még csak a SAS termékeit mutatta be, de azóta az Egyesült Államokon kívüli legjelentősebb olyan konferenciává fejlődött, ahol a vállalatok első számú vezetői osztják meg egymással az üzleti intelligencia terén szerzett tapasztalataikat.” – fejtette ki Art Cooke, a SAS International elnöke. „Az üzleti intelligencia stratégiai alkalmazása, amint azt a Nemzetközi SAS Fórum előadói saját tapasztalataik alapján be fogják mutatni, minden eddiginél erőteljesebben növeli a versenyképességet és a nyereségességet. A koppenhágai konferencia résztvevői találkozhatnak a világ legkorszerűbben gondolkodó vállalatainak vezetőivel, és megoszthatják egymással tapasztalataikat.”

A Nemzetközi SAS Fórum lényege az eddigiekhez hasonlóan most is az, hogy a végfelhasználók megvitassák egymással a legjobban bevált módszereket. Mindhárom nap programja maximálisan segíti a résztvevőket információik és gondolataik megosztásában, s a három napból kettőn kizárólag végfelhasználói előadások fognak elhangzani.

Néhány szóban a Nemzetközi SAS Fórumról
A Nemzetközi SAS Fórum konferenciákat a SAS rendezi. A korábban SeUGI (SAS European Users Group International) néven megtartott esemény elnevezése idén megváltozott, hogy jobban tükrözze a fórum jellegét, melynek lényege az, hogy a világ számos országából érkező résztvevők megoszthatják egymással gondolataikat, bevált eljárásaikat és jövőről alkotott képüket az üzleti intelligencia terén. A Nemzetközi SAS Fórum 2004. június 15–17. között kerül megrendezésre Koppenhágában, a Kongresszusi Központban.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés