Connect with us

technokrata

A GE Energy Oracle E-Business Suite használ

Dotkom

A GE Energy Oracle E-Business Suite használ

A GE kilenc országot átfogó vállalata integrált vállalatirányítási (ERP) rendszer segítségével növeli az átláthatóságot és javítja a költséggazdálkodást.

A GE Energy az Oracle segítségével kilenc országra kiterjedően egyesítette globális pénzügyi és gyártási műveleteit, növelve ezzel az átláthatóságot, és javítva a költséggazdálkodást. A repülőgép-ipari gázturbinák vezető szolgáltatója az Oracle E-Business Suite integrált vállalatirányítási (ERP) rendszer segítségével számítógépesítette és szabványosította nemzetközi folyamatait, és ennek révén sikerült csökkentenie működési költségeit és javítani hatékonyságát.

A GE Energy a működési költségek csökkentése és a termelékenység növelése érdekében döntött úgy, hogy a korábbi többrétegű technológia helyett egységesen bevezeti az Oracle E-Business Suite alkalmazásegyüttest. A GE Energy az Oracle alkalmazások folyamataira képezte le üzleti módszereit, és egységesítette a regionális telephelyek gyakorlatát. Az ERP rendszerének bevezetése révén a GE Energy jelentősen csökkentette a karbantartási költségeket, és ki tudja használni a központosított elektronikus üzletviteli környezet előnyeit.

A GE Energy fokozatosan frissítette rendszerét az Oracle E-Business Suite alkalmazásegyüttesre, amely biztosítja a projektirányítás és a pénzügyi gyakorlat jobb átláthatóságát. Ennek eredményeképpen lehetővé válik a pénzügyi folyamatok egészének átfogó számítógépes támogatása. A projektmenedzserek valós időben tudják összevetni a költségeket a tényszámokkal, és ennek alapján azonnal el tudják készíteni a szükséges jóváhagyásokat. A GE Energy számla-jóváhagyási eljárásának átfutási ideje 45 napról egy napra csökkent.

A társaság vezetése az Oracle projektelszámolási és pénzügyi modulja segítségével szigorúbb költséggazdálkodást valósíthatott meg a szállításban, a logisztikában, illetve az anyag- és erőforrás-felhasználásban. A pénzügyi átláthatóság növelése és az ügyvitel automatizálása nemcsak azt teszi lehetővé, hogy a GE Energy szigorú belső költséggazdálkodást valósítson meg, hanem a felelős vállalatirányítást is elősegíti a Sarbanes-Oxley-féle törvénynek és hasonló jogszabályoknak való megfelelés biztosításával.

A GE Energy az Oracle rendelés-nyilvántartási moduljának segítségével automatizálta a szállítókra és forgalmazókra vonatkozó tervezési és előrejelzési tevékenységet. Például ha kiderül, hogy szükség van egy alkatrészre, a GE Energy munkatársa az Oracle automatikus szállítókiválasztási funkciója segítségével azonnal intézkedhet a szükséges alkatrész beszerzéséről.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp