Connect with us

Hirdetés

technokrata

Biztonságtechnikában erősít a SCI-Modem Telindus

Dotkom

Biztonságtechnikában erősít a SCI-Modem Telindus

NetScreen Premier partneri címet szerzett a vállalat.

A NetScreen biztonságtechnikai termékcsalád Premier partnere lett a SCI-Modem Telindus. A legmagasabb szintű partneri cím egy-részt a szakértelem és a korábbi kiváló ügyfélkiszolgálás elismerése, másrészt a SCI-Modem Telindus még intenzívebb előretörését vetíti előre a legfejlettebb biztonsági technológiák területén.

A Juniper Networks cég NetScreen termékcsaládját ma a világ három vezető megoldásának egyikeként ismerik a vállalati tűzfal piacon. Kiterjedt megoldásai költséghatékonyan, a ma fellelhető legjobb technikai megoldásokat használva biztosítják a megfelelő biztonsági szint elérését a vállalatok számára, legyen szó akár tűzfalakról, SSL VPN kapcsolókról, vírusvédelmi megoldásokról, vagy akár IDS rendszerekről.

Magyarországon a SCI-Modem Telindus vállalta azt a feladatot, hogy szakértemével és magas szintű ügyfélkezeléssel a NetScreen termékcsaládot sikerre vigye; a most elért Premier partneri elismerés fontos lépés ezen az úton. A SCI-Modem Telindus célja, hogy Magyarországon is szélesebb körben megismertesse a NetScreen, több technológiai területen is a világ jelenleg legjobb megoldásai között számon tartott eszközeit. Ezt szolgálja a szakértői gárda ki-képzése és a kapcsolatok szorosabbra fonása a Juniper Networks-szel.

A Juniper Networks a szolgáltatói, a kormányzati és a nagyvállalati szegmensben már jól ismert hálózati eszközeiről. Jelenleg a high end routing piac 30%-át és a DSL piac 50%-át uralja. A Juniper 2004 elején vásárolta fel a NetScreen Technologiest, tovább erősítve célját, hogy a jövőben a legjobb hálózati technológiát és a legjobb biztonsági eszközöket ötvöző piacvezető céggé váljon.

A korábban elsősorban hálózatintegrációra szakosodott SCI-Modem Telindus a tavalyi év végén történt tőkebevonást követően indította el informatikai biztonsági üzletágát. Jelenleg hazai és külföldi szakértői bázissal, széles termékportfolióval áll ügyfelei rendelkezésére. A cég célja, hogy néhány éven belül az informatikai biztonság teljes vertikumát lefedő portfolióval és szakértelemmel álljon ügyfelei rendelkezésére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés