Connect with us

technokrata

Biztonságtechnikában erősít a SCI-Modem Telindus

Dotkom

Biztonságtechnikában erősít a SCI-Modem Telindus

NetScreen Premier partneri címet szerzett a vállalat.

A NetScreen biztonságtechnikai termékcsalád Premier partnere lett a SCI-Modem Telindus. A legmagasabb szintű partneri cím egy-részt a szakértelem és a korábbi kiváló ügyfélkiszolgálás elismerése, másrészt a SCI-Modem Telindus még intenzívebb előretörését vetíti előre a legfejlettebb biztonsági technológiák területén.

A Juniper Networks cég NetScreen termékcsaládját ma a világ három vezető megoldásának egyikeként ismerik a vállalati tűzfal piacon. Kiterjedt megoldásai költséghatékonyan, a ma fellelhető legjobb technikai megoldásokat használva biztosítják a megfelelő biztonsági szint elérését a vállalatok számára, legyen szó akár tűzfalakról, SSL VPN kapcsolókról, vírusvédelmi megoldásokról, vagy akár IDS rendszerekről.

Magyarországon a SCI-Modem Telindus vállalta azt a feladatot, hogy szakértemével és magas szintű ügyfélkezeléssel a NetScreen termékcsaládot sikerre vigye; a most elért Premier partneri elismerés fontos lépés ezen az úton. A SCI-Modem Telindus célja, hogy Magyarországon is szélesebb körben megismertesse a NetScreen, több technológiai területen is a világ jelenleg legjobb megoldásai között számon tartott eszközeit. Ezt szolgálja a szakértői gárda ki-képzése és a kapcsolatok szorosabbra fonása a Juniper Networks-szel.

A Juniper Networks a szolgáltatói, a kormányzati és a nagyvállalati szegmensben már jól ismert hálózati eszközeiről. Jelenleg a high end routing piac 30%-át és a DSL piac 50%-át uralja. A Juniper 2004 elején vásárolta fel a NetScreen Technologiest, tovább erősítve célját, hogy a jövőben a legjobb hálózati technológiát és a legjobb biztonsági eszközöket ötvöző piacvezető céggé váljon.

A korábban elsősorban hálózatintegrációra szakosodott SCI-Modem Telindus a tavalyi év végén történt tőkebevonást követően indította el informatikai biztonsági üzletágát. Jelenleg hazai és külföldi szakértői bázissal, széles termékportfolióval áll ügyfelei rendelkezésére. A cég célja, hogy néhány éven belül az informatikai biztonság teljes vertikumát lefedő portfolióval és szakértelemmel álljon ügyfelei rendelkezésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp