Connect with us

Siemens NetCheck

Dotkom

Siemens NetCheck

[x] A számítógépes hálózat megszakítás nélküli megbízható működése gyakorlatilag minden gazdálkodó szervezet számára alapvető követelmény. Becslések szerint Magyarországon a hálózatok időleges lefagyása, leállása miatt éves szinten milliárdos nagyságrendű termelési érték megy veszendőbe.

A Siemens NetCheck pontos, megbízható munkavégzést tesz lehetővé. Az előzetes kalkulációk szerint a megoldás és szolgáltatáscsomag révén a hálózat leállásából, az adatok sérüléséből, a partnerek nem megfelelő szinten történő kiszolgálásából származó veszteségek elkerülésével a hálózat felügyeleti költségek akár tízszerese is megtérülhet. A megoldás szabadon alakítható és illeszthető a vállalati rendszerekhez, bármikor fejleszthető és több szintű szolgáltatást nyújt a felhasználók számára, így a hálózati hibák, vírus támadások időben felismerhetők. A Siemens NetCheck megoldja a hálózat folyamatos figyelését is és hiba esetén azonnal riasztást küld.

Alapfunkciók

A NetCheck szolgáltatás minőségi (QoS) méréseket végez az IP hálózatokon. Ennek nyomán például eldönthető, hogy a hálózat alkalmas-e VoIP átvitelre, adatbázisok működtetésére, irodai LAN alkalmazásra, és az egyedi igényeik kielégítésére.

Elemzi a hálózat működését a QoS jellemzők időbeni eloszlása szerint, valamint riasztásokat generál az analízis eredmények alapján, minőségi hibák esetén. A rendszer három forrás alapján ad riasztást: rendelkezésre állási, quality vagy SLA okból. A riasztásokat megjeleníti monitoron, közli e-mailen vagy sms formában küldi.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom