Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens NetCheck

Dotkom

Siemens NetCheck

[x] A számítógépes hálózat megszakítás nélküli megbízható működése gyakorlatilag minden gazdálkodó szervezet számára alapvető követelmény. Becslések szerint Magyarországon a hálózatok időleges lefagyása, leállása miatt éves szinten milliárdos nagyságrendű termelési érték megy veszendőbe.

A Siemens NetCheck pontos, megbízható munkavégzést tesz lehetővé. Az előzetes kalkulációk szerint a megoldás és szolgáltatáscsomag révén a hálózat leállásából, az adatok sérüléséből, a partnerek nem megfelelő szinten történő kiszolgálásából származó veszteségek elkerülésével a hálózat felügyeleti költségek akár tízszerese is megtérülhet. A megoldás szabadon alakítható és illeszthető a vállalati rendszerekhez, bármikor fejleszthető és több szintű szolgáltatást nyújt a felhasználók számára, így a hálózati hibák, vírus támadások időben felismerhetők. A Siemens NetCheck megoldja a hálózat folyamatos figyelését is és hiba esetén azonnal riasztást küld.

Alapfunkciók

A NetCheck szolgáltatás minőségi (QoS) méréseket végez az IP hálózatokon. Ennek nyomán például eldönthető, hogy a hálózat alkalmas-e VoIP átvitelre, adatbázisok működtetésére, irodai LAN alkalmazásra, és az egyedi igényeik kielégítésére.

Elemzi a hálózat működését a QoS jellemzők időbeni eloszlása szerint, valamint riasztásokat generál az analízis eredmények alapján, minőségi hibák esetén. A rendszer három forrás alapján ad riasztást: rendelkezésre állási, quality vagy SLA okból. A riasztásokat megjeleníti monitoron, közli e-mailen vagy sms formában küldi.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés