Connect with us

technokrata

A Canon páneurópai együttműködést kötött a Kodak Polychrome Graphics-szel

Dotkom

A Canon páneurópai együttműködést kötött a Kodak Polychrome Graphics-szel

A Canon és a KPG partnerségi megállapodást kötött a digitális nyomtatás grafikus művészeti szektorban való elterjesztésére.

A felhasználó-központú stratégiája részeként a Canon Europe páneurópai megállapodást kötött a grafikus művészeti technológiák egyik vezető szállítójával, a Kodak Polychrome Graphics-szal (KGP). A megegyezés új értékesítési csatornát biztosít a Canon számára, amely így szélesebb körben érheti el potenciális európai ügyfeleit, illetve képes lesz még magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtani meglévő és új ügyfelei számára.

A szerződés értelmében, amely Európa országaiban egyenként megköthető, a KPG a Canon termékek és megoldások viszonteladójává válik, elsősorban a grafikus művészeti piacon. Ennek eredményeként a KPG portfoliójába illeszti a Canon CLC nyomtatócsaládot (a CLC 1100 és a CLC 5100-ast is beleértve), valamint a Canon nagyformátumú nyomtatóit is.

Emellett a szerződés azt is jelenti, hogy a Canon Europe mutatja be a KPG Matchprint Professzionális szervert, mint az átfogó digitális nyomtatási portfoliójának részét. E szerver a már meglévő Canon viszonteladói csatornákon keresztül jó néhány európai országban elérhető lesz.

A Canon CLC1100-as sorozata a KPG Matchprint Professional szerverével színhelyes próbanyomást és gyors nyomtatást tesz lehetővé, gazdaságos oldalankénti árral.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle