Connect with us

technokrata

Az Electrolux Európa-szerte iScalára frissíti rendszereit

Dotkom

Az Electrolux Európa-szerte iScalára frissíti rendszereit

A globális háztartásigép-gyártó vállalat 11 országban áll át a legfrissebb iScala-verzióra.

Az Electrolux Home Appliances Group (EHP) Europe szerződést írt alá arról, hogy a 11 országban működő 15 Scala-felhasználó telephelyén az iScala kollaboratív ERP-rendszer legfrissebb verziójára áll át. Az EHP Europe a következő országokban frissíti rendszerét: Ausztria, Horvátország, Csehország, Észtország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia, Szlovákia és Szlovénia.

A világ legnagyobb konyhai, takarító és kültéri felszerelés- és berendezésgyártója ügyviteli rendszerét kibővíti az iScala Query Designer nevű üzletiintelligencia-eszközzel, valamint az iScala Automation Managerrel is, amely kapcsolódási felületet hoz létre a többi cégközi (B2B) rendszer – például a raktárfelügyeleti rendszer – felé.

Az iScala Query Designer az iScala átfogó jellegű, egyszerűen használható lekérdezési, jelentéskészítő és elemző eszköze. Kifinomult adatkezelési funkcióival a felhasználók az egyes tranzakciókig lebontva elemezhetik a cég legfontosabb adatait. Ezzel az Electrolux számára az üzleti folyamatok adatai sokkal áttekinthetőbbé válnak. Az iScala Query Designert szabványos, javasolt lekérdezésekkel szállítja a Scala, de egyszerűen elkészíthetők saját jelentésformák is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp