Connect with us

technokrata

Matáv Adományvonallal a koraszülött csecsemőkért

Dotkom

Matáv Adományvonallal a koraszülött csecsemőkért

Az adományból befolyt összeget az alapítvány egy speciális mentőautó vásárlására kívánja fordítani.

Májusban és júniusban a Magyar Koraszülött Mentő Közalapítványt támogatják 100 forinttal azok, akik vezetékes telefonról felhívják a Matáv Adományvonalát a 1788-as számon. Az adományból befolyt összeget az alapítvány egy olyan speciális mentőautó vásárlására kívánja fordítani, amellyel koraszülött csecsemőket szállíthatnak az újszülött intenzív osztályokra. Az alapítvány közreműködésével eddig csaknem 12.000 koraszülöttön segítettek országszerte.

A Matáv 2002. május 1-jétől indította útjára az Adományvonal szolgáltatást, amely telefonon keresztül segít a lakossági adományok gyűjtésében. Az adományozók az 1788-as telefonszám tárcsázásával hívásonként száz forinttal járulnak hozzá a különféle szervezetek céljainak megvalósításához.

A Matáv a társadalmi célú programokat megvalósító nonprofit szervezeteknek, alapítványoknak, egyesületeknek kíván ily módon segíteni, megkönnyítve az adományozást, technikai közvetítőként, összekötő szerepet töltve be az adakozni vágyók és az adományokat társadalmi célokra felhasználó szervezetek között.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp