Connect with us

technokrata

Avnet az első, IBM szoftverrel

Dotkom

Avnet az első, IBM szoftverrel

Az Avnet bizonyult az IBM legjobb értékesítési partnerének.

„Az Avnet erősen összpontosít az IBM-szoftver területre, és a megfelelő befektetés, együtt az IBM iránti elkötelezettséggel, helyes stratégiának bizonyult.” – mondta Fritz Gaebler, az Avnet Partner Solutions központi régiójának elnök-helyettes-vezérigazgatója, mikor Ralph Haupter, az IBM EMEA szoftver értékesítési csatorna igazgatója átadta az IBM elismeréseként az első helyezettnek járó díjat. „Meggyőződtünk arról, hogy ezzel a stratégiával tovább növelhetjük 2004-es eredményeinket.”

Fritz Gaebler szerint legfőképp a vevők reakciói mutatják, hogy az IBM-mel való együttműködéssel a helyes utat választották. A magas rendelkezésre állás, a méltányos árak és a gyors, átfogó tájékoztatás éppen olyan hasznos a kereskedőknek és a végfelhasználóknak egyaránt, mint az IBM termékek garantált minősége és használhatósága.

Többek között a számok is azt mutatják, hogy az Avnet 2003-as évi üzleti forgalma az IBM szoftverekkel – túlszárnyalva az amúgy is nagyon sikeres 2002-es évet -, 22%-kal növekedett, ami egyenes utat jelent az értékesítésben elérhető elsőség és a folyamatosan növekvő, kölcsönös siker felé.

Ralph Haupter nagyra értékeli az Avnet elkötelezettségét az IBM iránt: „Üzleti partnerünk sikerei alapvető fontosságúak a piaci stratégia irányának meghatározásában. Gratulálok az Avnetnek 2003-as évi sikereikhez, egyszersmind egyesítve azzal a reménnyel, hogy a gazdasági mutatók 2004-ben is tovább növekednek.”

Fritz Gaebler is nagy előrelépést jósolt a 2004 évi növekedésben. „Hatalmas piaci lehetőséget látok, mindenekelőtt a kis és közép vállalatok terén, így az Avnet most még erőteljesebben fogja megragadni a kínálkozó alkalmakat. Ezzel mindenki egyetért az Avnetnél: elsők maradunk!”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp