Connect with us

technokrata

Integrált kisvállalkozási biztonsági megoldás a Network Associates és a Check Point együttműködésébe

Dotkom

Integrált kisvállalkozási biztonsági megoldás a Network Associates és a Check Point együttműködésébe

A McAfee Secure-1 egyszerűen kezelhető megoldás, amely kombinálja a Check Point nagysebességű, SofaWare technológiát tartalmazó biztonsági megoldását, a Safe@Office szoftvert, és a McAfee VirusScan ASaP menedzselt vírusvédelmi szolgáltatását.

„A két piacvezető technológia kombinációjából egy olyan megoldás született, amely megfelel a kisvállalkozások egyedi biztonsági igényeinek: egységes, egyszerűen kezelhető, megfizethető és biztonságos megoldás.” – mondta Carol Stone, a Check Point Software Technologies marketingért felelős alelnöke.

A McAfee Secure-1 egyszerűen telepíthető, és automatikusan, felhasználói közbenjárás nélkül frissíti a tűzfal és vírusirtó komponenseket. Ez biztosítja, hogy az összes asztali gép védelme a legfrissebb vírusinformációs adatbázisból dolgozzon, még mielőtt kapcsolódna az Internethez. A felhasználók folyamatos tájékoztatásáról a web interfész gondoskodik, amelyen a biztonsági szintek, a vírusvédelem állapota és a legfrissebb fertőzési trendek egyaránt nyomon követhetők. A McAfee Secure-1 automatikusan ˝kikényszeríti˝ a vírusvédelem előírt szintjét az asztali gépeken, mielőtt azok az internethez kapcsolódnának.

Check Point Safe@Office

A Check Point Safe@Office Stateful Inspection tűzfalat és VPN technológiát alkalmaz, kifejezetten kisvállalkozások számára fejlesztették ki a fenyegetések elleni könnyen kezelhető védelmül. A Check Point Safe@Office fejlesztője a SofaWare Technologies, a Check Point tagja.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp