Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyszerűbb hálózatkezelés: új Network Director a 3Com-tól

Dotkom

Egyszerűbb hálózatkezelés: új Network Director a 3Com-tól

A 3Com stratégiájának részeként hálózatfelügyeleti megoldások teljes termékskálájával kíván megjelenni.

A 3Com bemutatta új, 3Com Network Director elnevezésű hálózatfelügyeleti rendszerét. A kulcsrakész alkalmazással a vállalat bővíti jelenlegi irányítási rendszereinek termékskáláját, tovább egyszerűsítve a fejlett hálózatok kezelését.

Az új hálózatfelügyeleti alkalmazás lehetővé teszi a kifinomult rendszerek változásainak gyorsabb követését, illetve korszerűsíti az akár 5.000 porttal rendelkező középvállalatok rendszerkezelését. A 3Com stratégiájának részeként hálózatfelügyeleti megoldások teljes termékskálájával kíván megjelenni, megszólítva ezáltal minden vállalati szektort, a kis- és középvállalkozásoktól kezdve a rendszerintegrátorral támogatott nagyvállalatokig, eleget téve mind az egy telephellyel rendelkező vállalkozások, mind a globális, nemzetközi cégek követelményeinek.

„Ügyfeleink részére olyan eszközt kínálunk, amellyel képesek lesznek folyamatosan növekvő, többezer felhasználót kiszolgáló hálózataik koordinálására, a szükséges korszerűsítések elvégzésére, ami gyakran a jelenlegi hálózatok igényszintjeinek kell, hogy megfeleljen.” – nyilatkozta Lehner Tamás, a 3Com Magyarország ügyvezető igazgatója. „A hálózatfelügyeleti 3Com Network Supervisor alkalmazások elmúlt években aratott sikereire alapozva folytatjuk a 3Com irányítórendszer skálájának kibővítését olyan proaktív szolgáltatásokkal, amelyek egyedülálló módon kombinálják a kényelmes, egyszerű használatot a rugalmassággal és a fejlett vállalati szintű irányítással.”

A legkülönbözőbb ügyféligények kielégítése

A 3Com négy különböző, hálózatfelügyeleti eszközöket használó vállalati csoportot definiál, és testre szabott csomagtervet kínál minden kategória számára.

  • 1. csoport – „Bázis” – árérzékeny vállalkozások, korlátozott számú IT alkalmazottal, ezen belül részmunkaidős hálózati adminisztrátorokkal és egyszerűsített rendszerfelügyelettel;
  • 2. csoport – „Fejlődő Vállalkozás” – a fokozatos hálózati fejlesztésükhöz telepítési- és teljesítmény-felügyeleti rendszert igénylő cégek;
  • 3. csoport – „Vállalat” – proaktív koordinációs kapacitást, technikai szaktudást igénylő vállalatok, amelyek hálózatukat stratégiai fontosságú üzleti eszköznek tekintik;
  • 4. csoport – „Specializált Vállalat/Rendszerintegrátor” – általában testreszabott hálózatirányítási igényekkel rendelkező, 24-órás állandó rendszerfelügyeletet, hosszas termék-, illetve szolgáltatás-kiértékelő és tervező tudást igénylő cégek.

Az új 3Com Network Director elsődlegesen azon fejlődő vállalkozásoknak nyújt megoldást, amelyek több telephelyre kiterjesztett 750-5.000 portos hálózattal rendelkeznek. A szolgáltatáscsomag integrálja a topológiailag kialakított részletes teljesítményfigyelést és az erről szóló jelentést, valamint az RMON távirányítású rendszertámogatást. A telepítés egyszerűsítésének és a konzisztencia biztosításának érdekében az alkalmazás egy egységes, zárt, kulcsrakész rendszert képez, amely nem igényel további irányító szoftvert a működéshez. A teljes hálózatra kiterjesztett QoS, VLAN, valamint a rendszerarchiváló és visszaállító rendszer egy nagyobb méretű vállalati környezet legkifinomultabb eszközei közé tartozik.

A jól megalapozott, egységes és zárt 3Com Network Supervisor alkalmazás megfelel a „Bázis” felhasználói csoport követelményeinek olyan hibaelhárítási képességgel, amely megközelíti a „Fejlődő Vállalkozásokra” szabott alkalmazás szintjét. Ez a rendszer, amely több mint 60 ezer bejegyzett felhasználót szolgál ki világszerte, továbbra is elérhető és letölthető a 3Com honlapján.

A „Vállalat” csoportba sorolt felhasználói hálózatok számára, amelyek HP OpenView-t használnak irányítási infrastruktúrájuk lebonyolítására, a már megvásárolható 3Com Network Administrator alkalmazás lehetővé teszi a 3Com termékeinek integrált hasznosítását multifunkciós hálózataikban, továbbá elősegíti a tömeges adminisztrációs terhelést nagyobb hálózatok esetében. A 3Com ezzel az új alkalmazásával a „Specializált Vállalat/Rendszerintegrátor” felhasználói csoport egyedi, professzionális igényeinek kielégítésére törekszik.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés