Connect with us

technokrata

Az Adobe felvásárolta a Q-Link Technologies-t

Dotkom

Az Adobe felvásárolta a Q-Link Technologies-t

Az Adobe Java alapú folyamatirányító technológiával erősíti az Intelligens Dokumentum Platform bővíthetőségét.

Az Adobe Systems Incorporated bejelentette, hogy felvásárolta az üzleti folyamatirányító szoftverújításban vezető Q-Link Technologies-t. A felvásárlás az Adobe Intelligens Dokumentum Platformba beépülő hatékony Java alapú technológiát biztosít, amely lehetővé teszi, hogy az ügyfelek csökkentsék a dokumentumok feldolgozásának átfutási idejét, felszámolják a torlódásokat és könnyebben, illetve hatékonyabban integrálhassák az üzleti folyamatokat a vállalatok minden szintjén. A felvásárlás részletei nem kerültek nyilvánosságra, viszont az Adobe szerint a felvásárlás nem befolyásolja lényegesen a vállalat pénzügyeit.

A magántulajdonban lévő, floridai Tampa székhelyű Q-Link, amelynek kormányzati, pénzügyi szolgáltató, ipari és távközlési ügyfelei is vannak, egy olyan tisztán J2EE komponens alapú munkafolyamat architektúrát biztosít, amellyel a fejlesztők a hagyományos alkalmazásfejlesztésnél gyorsabban tudnak vizuálisan komplett alkalmazásokat összeállítani. A munkafolyamattól az űrlapokon, felhasználói felületek tervezésén, szabályokon, webszolgáltatásokon, integráción át az üzleti tevékenység figyelésig a Q-Link egy teljesen egységes megoldást kínál a folyamatvezérelt alkalmazások egyszerű készítéséhez.

“A Q-Link felvásárlása egy hatékony folyamatirányító eszközt biztosít az Adobe Intelligens Dokumentum Platformhoz.” – mondta Ivan Koon, az Adobe Systems Intelligens Dokumentum üzletágának alelnöke. “A Q-Link technológia egy kiválóan bővíthető és méretezhető architektúra, amely segíti a dokumentum folyamatirányítás összehangolását és főbb alkalmazásokba való integrálását.”

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle