Connect with us

technokrata

A Sprint vállalati üzleti intelligencia szabvánnyá tette a MicroStrategy-t

Dotkom

A Sprint vállalati üzleti intelligencia szabvánnyá tette a MicroStrategy-t

A MicroStrategy-t 27 alkalmazáson keresztül több mint 16.000 dolgozó használja.

A Sprint távközlési óriásvállalat a Microstrategy Report Services segítségével jelentősen kibővítette a platform használatát a vállalaton belül, és üzleti intelligencia területen vállalati szabvánnyá tette a Microstrategy-t.

A Sprint Microstrategy alkalmazása rendkívül kiterjedt, hisz 27 – többnyire kritikus – alkalmazást ölel fel, melyeket több mint 16.000 dolgozó használ. A vállalat olyan területeken használja a Microstartegy-t, mint a hívásadat-, marketing- és webforgalom elemzések, illetve pénzügyi teljesítmény értékelések.

“Örülünk, hogy a Microstrategy újszerű infrastruktúrája és kivételes képességei igazodnak folyamatosan növekvő igényeinkhez, kielégítve nagyszámú végfelhasználói körünk üzleti igényeit.” – nyilatkozta John Bentley, a Sprint rendszerfejlesztési igazgatója. “A Microstrategy kivételes rendelkezésre-állása és korszerűsége flexibilitást és megbízhatóságot ígér, mely segíti az ügyfél-központúsága alapján piacvezető Sprintet pozíciójának megszilárdításában.”

“Büszkék vagyunk arra, hogy a Sprint a Microstrategy-t választotta a vállalat üzleti intelligencia szabványaként. A Sprint ezáltal összvállalati szinten teheti elérhetővé a magas hozzáadott értékkel rendelkező üzleti intelligenciát az alkalmazottak számára.” – nyilatkozta Sanju Bansal, a Microstrategy COO-ja. “A vállalat a Microstrategy Report Services által még további előnyöket élvezhet, hisz ez az alkalmazás egyesíti a legjobb elemző és riportkészítési lehetőségeket, így integrált technológiát nyújt a felhasználók számára elemzési és reporting igényeik kielégítésére.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle