Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP: UNIX-munkaállomás környezetben a legújabb ágazatvezető technológiák

Dotkom

HP: UNIX-munkaállomás környezetben a legújabb ágazatvezető technológiák

A megnövelt teljesítmény és kompatibilitás értékes előnyöket ígér a gépkocsi- és repülőgépgyártók, valamint az elektronikai tervezőcégek számára.

A HP által bemutatott HP c8000 munkaállomás a gépkocsi- és repülőgépgyártók, valamint az elektronikai tervezőcégek legkomolyabb műszaki követelményeinek kielégítésére készült. A hagyományos UNIX-alkalmazások futtatásához nagy teljesítményt nyújtó HP c8000 ideális eszköz a bonyolult modellek és rendszerszerelvények fejlesztéséhez, a különféle tervezési-elemzési és szimulációs feladatok elvégzéséhez.

A munkaállomás-szállítók közül a HP alkalmazza elsőként az ágazatvezető AGP 8X grafikus vezérlőt és az új HP zx1 lapkakészletet, és ezzel a korábbi modellek grafikus, processzor- és memória-sávszélességének több mint négyszeresét, illetve számítási teljesítményük kétszeresét bocsátja ügyfelei rendelkezésére. Az új rendszer memóriájának látenciaideje 25 százalékkal alacsonyabb az előző változatokra jellemző szintnél. A 16 GB-os memória még a legnagyobb munkaterheléssel is könnyedén megbirkózik.

A processzorok, a grafikus működés, a lapkakészlet és a hűtési technológia területén is újításokat alkalmazó, következő generációs RISC-alapú HP-munkaállomások segítségével a felhasználók a korábbinál gyorsabban és kedvezőbb áron tervezhetik meg és elemezhetik termékeiket. A PA-8800 CPU egyprocesszoros áron kínál kétprocesszoros teljesítményt, és binárisan kompatibilis valamennyi régebbi HP-UX 10.20, 11.0 és 11i alkalmazással.

Az alacsony zajszintű hűtőrendszernek köszönhetően a HP c8000 futása jóval csendesebb a versenytárs UNIX-munkaállomásokénál. Működés közben mindössze 5,0 bel zajt bocsát ki, ami még könyvtári környezetben sem zavaró. Készenléti állapotban pedig még ez a szint is tovább csökken, egészen 4,2 belre.

Az emelt szintű teljesítmény nagyobb szabadságot biztosít a mérnököknek a kreatív tervezéshez, több és részletesebb tervváltozat készítését teszi számukra lehetővé, és felgyorsítja napi munkájuk során az információszerzés és a megértés folyamatát. A HP c8000 munkaállomás az üzleti működésben is értékes előnyökkel kecsegtet: lerövidíti az új termékek piacra viteli idejét, javítja a minőséget és fokozza a pénzügyi teljesítményt.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés