Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kaspersky Anti-Virus szoftver magyarul

Dotkom

Kaspersky Anti-Virus szoftver magyarul

A 2F 2000 – a Kaspersky Labs magyarországi képviselője – bejelentette, hogy a Kaspersky Anti-Virus család Windows munkaállomások számára kifejlesztett 4.5-ös szoftvere már magyarul is hozzáférhető.

Ez minőségi ugrást jelent a Kaspersky Labs cég vírusvédelmi programcsaládjának hazai történetében. A rendszergazdák és a végfelhasználók számára is könnyebbséget jelent az új változat, amely teljes egészben honosított kezelőfelülettel áll a felhasználók rendelkezésére. A szoftver kezelésének betanulását magyar nyelvű kézikönyv segíti.

Az említett ˝Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstation 4.5˝ nevű termék hatékony védelmet kínál a vírustámadásokkal szemben a hálózatra kapcsolódó, Windows 95/98/ME/XP, és Windows 2000/NT Workstation operációs rendszer alatt futó munkaállomások számára. A szoftver egyaránt alkalmas egyedi számítógépek vírusellenőrzésére, és kis-középvállalati hálózatok központilag menedzselt munkaállomás oldali védelmére.

A közeljövőben várható a ˝Kaspersky Anti-Virus for Servers˝ szoftver honosított változatának megjelenése is, amely a Windows alapú kiszolgálók védelmét teszi könnyebben kezelhetővé a hazai felhasználók számára.

A ˝Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstation 4.5˝-ös változatának magyar nyelvű telepítő csomagja már elérhető a 2F 2000 weblapján.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés