Connect with us

A CeBIT 2004 50 legjelentősebb kiállítója között a D-Link

Dotkom

A CeBIT 2004 50 legjelentősebb kiállítója között a D-Link

A D-Link (Europe) Ltd.-t az idei hannoveri CeBIT-en a 6.411 kiállító közül az 50 legjelentősebb közé választották (A HAZ/Neue Presse CeBIT 2004. március 17-én frissített listája szerint). Az első páneurópai stand minden várakozást felülmúlt.

A CeBIT-re jellemző – a nemzetközi trendekkel együtt haladó, a D-Link-et európai szemszögből bemutató – koncepció sikeresnek bizonyult a hálózati eszközgyártó számára. Naponta átlagosan 650 vendég látogatott a D-Link standjára, hogy megtekintse a hálózati termékek és a kommunikációs megoldások széles választékát, vagy éppen csak azért, hogy ingyen internetezzen a D-Link vezeték nélküli Hotspot technológiájának köszönhetően.

Az egyszerű termékbemutatóból az IT és kommunikációs megoldások nemzetközi premier központjává fejlődött kiállításon kiváló fogadtatásra talált a D-Link “Emberi kapcsolatokat építünk” üzenete. Ennek oka mindenekelőtt az, hogy a cég sikeresen fordítja le megoldásait a mindennapi kommunikációs igények szintjére és egyszerű használatot biztosít olyan gyorsan fejlődő területeken is, mint a vezeték nélküli megoldások piaca.

2004-ben először tartott a D-Link két sajtótájékoztatót: a német nyelvű újságíróknak szervezett rendezvényre 35-en, míg a nemzetközi sajtótájékoztatóra 34-en látogattak el a standra. Különösen jelentős volt a kelet-európai országokból érkezett újságírók és vásárlók számának emelkedése. Ez a régió jelentősen bővülő piac a D-Link számára, melyet tovább erősít a régió 10 országának közelgő EU csatlakozása.

A D-Link (Europe) Ltd. megértette annak az üzenetét, hogy a kereskedelmi vásárra a kiállítók 47%-a Németországon kívülről érkezett, és büszke a cég erős világpiaci pozícióira. A D-Link európai stratégiájára jelentős hangsúlyt helyezve már a jövő évi kiállításra készül.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom