Connect with us

Hirdetés

technokrata

Wiera HotSpot szolgáltatás a Corinthia Grand Hotel Royalban

Dotkom

Wiera HotSpot szolgáltatás a Corinthia Grand Hotel Royalban

A Wiera országszerte nagysebességű, vezeték nélküli, nyilvános HotSpotok-at épít.

A Wiera – Magyarország nagysebességű, vezeték nélküli, nyilvános Internet-elérést biztosító HotSpot szolgáltatója – elindította szolgáltatását Budapest egyik legpatinásabb szállodájában, a Corinthia Grand Hotel Royalban. Miután a szolgáltatás 2003 decemberében a Corinthia Aquincum Hotelben debütált, és február közepéig ingyenes tesztüzemben működött, azóta pedig kereskedelmi forgalomban van, a Corinthia Grand Hotel Royal a második helyszín, ahol a Wiera szolgáltatása elérhető.

„Időközben több mint 20 szállodával kötöttünk szerződést a szolgáltatás megvalósítására, így a hálózat építése több szállodában egyidejűleg gőzerővel folyik.” – számol be Kálmán Tamás a Wiera Kft. ügyvezető igazgatója.

“Ezévben mintegy 200 HotSpot kiépítését tervezzük: szállodákban és egyéb helyszíneken, mint például benzinkutaknál, éttermekben, stb. Szolgáltatásunk kényelmes, gyors, biztonságos, egyszerű és költség-hatékony vezeték nélküli Internet és Intranet csatlakozást biztosít, például úton lévő üzletemberek számára. Célunk, hogy jelentős országos lefedettséget érjünk el.” – foglalja össze Kálmán Tamás.

A Corinthia Grand Hotel Royal bejelenti, hogy szállodavendégeinek csúcstechnológiát, azaz nagysebességű vezeték nélküli Internet-elérést kínál. A Wiera HotSpot szolgáltatása révén a Corinthia Grand Hotel Royal tovább bővíti a vendégeinek nyújtott szolgáltatások körét.

“Mindent megteszünk annak érdekében, hogy vendégeinknek a legmagasabb színvonalú kényelmet és szolgáltatást biztosítsuk, és a Wiera szolgáltatása a legmesszebbmenőkig beleillik ebbe a stratégiánkba.” – mondja Cornelia Kausch, a szálloda igazgatója. “A Wiera szolgáltatása a megoldás mind a nálunk vendégeskedő üzletemberek mind konferenciavendégeink erősen szofisztikált igényeire. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy immáron nemcsak kielégítjük, de felül is múljuk vendégeink igényeit.” – teszi hozzá Cornelia Kausch.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés