Connect with us

technokrata

A Registry Checker futásának engedélyezése vagy letiltása [98/ME]

Dotkom

A Registry Checker futásának engedélyezése vagy letiltása [98/ME]

A Registry Checker (SCANREG.EXE) rendszeres backupot készíthet a Registry-ről vagy más rendszerfile-okról, a rendszerindításkor automatikusan lefutva. Futását engedélyezhetjük vagy letilthatjuk…

Az alapértelmezés szerinti működésnek erre a kívánt állapotra való átállításához a következő műveletek megadott sorrendben való, pontos végrehajtására van szükség, tudomásul véve az esetleges kockázatokra való figyelmeztetést.

műveleti lépések

0. Indítsuk el a Registry Editort (Start » Run/Futtatás » REGEDIT.EXE).

1. Nyissuk meg a HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run (felhasználó-szintű) vagy HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run (rendszerszintű) nevű kulcsot.

2. A futás engedélyezéséhez hozzuk létre, a letiltásához távolítsuk el a ScanRegistry nevű, string típusú bejegyzést, értékként %WINDIR%Scanregw.exe /autorun-t megadva.

figyelmeztetés

A Windows Registry (gondatlan) szerkesztése az operációs rendszer és/vagy a rajta futó alkalmazások hibás működéséhez, illetve lefagyásához vezethet, és akár adatvesztést is okozhat.

A közölt megoldásokat Szerkesztőségünk a tőle elvárható legnagyobb gondossággal kezeli, de Kiadónk azok tartalmáért nem tud felelősséget vállalni.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák