Connect with us

technokrata

Új együttműködési megállapodást írt alá a Clearswift és a Hewlett-Packard

Dotkom

Új együttműködési megállapodást írt alá a Clearswift és a Hewlett-Packard

A Clearswift házirend (e-policy) felügyeleti megoldásai elérhetővé válnak a HP ügyfelei számára, hogy segítsék a kommunikáció biztonságossá tételét a komplex környezetekben.

A Clearswift szerződést kötött a Hewlett-Packard céggel, amelynek köszönhetően lehetőség nyílik arra, hogy a HP Clearswift szoftverkomponenseket tartalmazó megoldásokat fejlesszen ki és forgalmazzon Microsoft Exchange környezethez. A HP a Clearswift piacvezető ENTERPRISEsuite szoftverét használja fel ahhoz, hogy kifinomult házirendkezelő motort és tartalomellenőrző eszközöket kínáljon ügyfeleinek.

„A szervezetek egyre inkább az elektronikus kommunikációra hagyatkoznak, emiatt egyre nagyobb szükségük van arra, hogy megvédjék magukat a kapcsolódó biztonsági fenyegetésektől, és a mindennapi gyakorlat részeként hatékonyan menedzseljék és tartassák be a házirendeket.” – mondta Paul Grossman, a Clearswift Specialist Products üzletágának alelnöke. „Várakozással tekintünk a HP-vel végzett közös munkára, amelynek célja a vállalati szintű szervezetek biztonsági követelményeinek teljesítése.”

„A Corporate Governance and the Data Protection Act szabályozás meghatározza ügyfeleink elvárásait.” – mondta Steve Godfrey, a HP biztonsági megoldásokért felelős vezetője. „A HP biztonsági fejlesztéseinek Microsoft termékekbe integrálása a Clearswift szoftverkomponensekkel együtt megkönnyíti számunkra azt, hogy ügyfeleinknek robusztus és adaptálható megoldást szállítsunk, amely pontosan kielégíti igényeiket.”

„A HP Magyarország Kft. IT biztonsági üzletága üdvözli az angliai központú, kiterjesztett biztonságú Exchange szerver fejlesztésével foglalkozó HP részleg döntését. Magyarországon a HP egyedül a Clearswift partnerek közül birtokolja a legmagasabb szintű, Premier státuszt, amelyet több mint tucat hazai és külföldi tartalomszűrő rendszer implementálásával nyert el. Biztosak vagyunk benne, hogy a Clearswift tartalomszűrő termékek integrációja a HP által fejlesztett biztonságos Exchange megoldásba, sikeres lesz felhasználóink körében.” – fűzte hozzá Bártfai Attila, a HP Magyarország IT biztonsági üzletágvezetője.

A HP jelenleg azzal foglalkozik, hogy a Clearswift technológiát bevezesse több nagy kormányzati szervezet infrastruktúrájába.

„A 2F 2000 Kft. 2004 folyamán kiemelten kívánja kezelni az átfogó tartalombiztonság kérdését. Véleményünk szerint a piacon kapható egyik legjobb komplex megoldás a Clearswift cég Mail/Mimesweeper termékcsaládja. Teljes felépítése házirend alapú, a menedzsment pedig nemcsak lokálisan lehetséges, hanem https protokollon keresztül is. A Clearswift ezen legújabb szerződése is mutatja a cég elkötelezettségét az integrált megoldások irányába, amelyek a felhasználók költséghatékonyságát javítják, professzionális műszaki színvonal mellett.” – jelentette ki Dávid András, a Clearswift hazai disztribútora, a 2F 2000 Kft. kereskedelmi igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp