Connect with us

technokrata

Megújult a Toshiba Satellite A40-es notebookja

Dotkom

Megújult a Toshiba Satellite A40-es notebookja

A távol-keleti gyártó ezen típusa alapos ráncfelvarráson esett át, többek között vezetékmentes hálózati technológiával is felszerelték, annak ellenére, hogy nem Centrino alapokon nyugszik maga a noteszgép.

Egy 2,8 GHz-es mobil Pentium 4 processzor dolgozik a Toshiba ezen modelljének alaplapjában (mely egyébként 852GME chipkészlettel rendelkezik). Alapértelmezett esetben 512 MB-nyi PC2100-as (266 MHz-es) DDR SDRAM jár a notebookhoz, ez azonban igény szerint egészen 2 GB-ig bővíthető. A hordozható számítógép 15 colos képátlóval bíró LCD-vel van felszerelve, melyen 1024×768 pixeles felbontás megjelenítésére képes. A kijelzőt az alaplapra integrált grafikus vezérlő szolgálja ki, mely 32 MB-nyi memória felett rendelkezik.

Háttértár gyanánt egy 60 GB-os, percenként 4200 fordulatra képes lemezekkel felszerelt winchester jutott a Toshiba ezen modelljébe. Optikai meghajtója egy DVD-k és CD-k olvasására, illetve ez utóbbi média írására is alkalmas drive. A többi számítógéppel az integrált modem és az integrált LAN csatoló mellett vezetékmentes modulja révén is tud kommunikálni (Atheros 802.11g). Rendelkezik négy USB-s, egy párhuzamos és egy iLink (IEEE 1394) porttal is.

A beépített sztereó hangszórókkal bíró notebook folyamatos működési ideje körülbelül 4 óra. Előretelepített Windows XP Professionallel és OneNote-tal rendelkezik, ára 1430 dollár.

Fizikai paraméterek

Méret: 33x29x4,8 cm
Tömeg: 3,5 kgSzólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák