Connect with us

technokrata

McAfee – kombinált védelem vírusok, kéretlen levelek és támadások ellen

Dotkom

McAfee – kombinált védelem vírusok, kéretlen levelek és támadások ellen

A Network Associates a San Franciscoi RSA konferencián bemutatta új programcsomagját, a McAfee Active Threat Protection Suite-ot.

A Network Associates a San Franciscoi RSA konferencián bemutatta új programcsomagját, a McAfee Active Threat Protection Suite-ot, amely kombinált védelmet nyújt a vállalatok asztali és kiszolgáló gépeinek, átjáróinak és csoportos alkalmazásoknak a vírusok, férgek, hacker támadások, kéretlen reklámlevelek és a nem megfelelő vagy rosszindulatú tartalmak ellen. Az új programcsomag segítségével a rendszeradminisztrátor a McAfee mélységi védelmi stratégiáját alkalmazó többszintű védelmet nyújthat a vállalati rendszer egészének.

A programcsomag kiegészíti a McAfee Active Mail Protection csomagot. Ez utóbbi programcsomag a megelőző típusú vírusvédelmi megoldások mellett fejlett kéretlen reklámlevelek elleni védelmet, tartalomszűrést és központi, felhasználói csoportokra kialakított szabályzatmenedzsmentet is kínál.

A McAfee Active Threat Protection Suite magában foglalja a VirusScan Enterprise, a McAfee Desktop Firewall, a McAfee GroupShield, a McAfee SpamKiller, a McAfee WebShield SMTP megoldásokat, valamint egy rövid, bevezető ajánlat erejéig a McAfee PortalShield Microsoft SharePoint portálszerverhez készült verzióját is. Az összes összetevő központilag menedzselhető az ePolicy Orchestrator (ePO) alól.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák