Connect with us

Symantec védelem a Nokia 9500 Communicatornak

Dotkom

Symantec védelem a Nokia 9500 Communicatornak

A Symantec bejelentette együttműködését a Nokia-val, a Nokia üzleti készülékei számára készülő, védett ügyfélmegoldások létrehozására.

„Számos vevő tisztában van azzal, hogy a védelem kulcsfontosságú a mobil számítástechnikai megoldások széles körű alkalmazásához és elterjedéséhez. Az üzletemberek körében egyre jobban terjedő vezeték nélküli számítástechnika miatt a vállalatok olyan mobil környezetet akarnak használni, amely minden hálózati csatlakozási ponton eleget tesz a védelmi szabályoknak.” – nyilatkozta John Schwarz, a Symantec elnök-vezérigazgatója.

„Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk a Symantec-kel a vállalati készülékkínálatunk tűzfalas és vírusellenes védelmében, valamint ezek frissítésében.” – jelentette ki Mary McDowell, a Nokia üzleti megoldások alelnök-vezérigazgatója – „A Symantec által a Nokia 9500 Communicator számára készülő, védett ügyfélprogram nyugodtabb munkát biztosít a rosszindulatú tevékenység ellen védekezni kívánó vállalatoknak, és a szélesebb körű mobilitás révén növeli termelékenységüket.”

Az IDC megállapítása szerint a konvergáló mobil piac világméretben több mint 800 százalékos növekedésre számíthat 2007-ig. Azt is jelzi az IDC, hogy továbbra is a védelem az informatikai vezetők első számú problémája a vállalatnál bevezetésre kerülő mobil technika esetében.

„A vezetékhez nem kötött eszközök iránti növekvő igény továbbra is a legfontosabb hajtóerő a konvergáló mobil eszközök alkalmazásba vételében.” – mondta Sally Hudson, az IDC mobil védelmi szoftverek részlegének kutatási vezetője – „Az ilyen mobil környezet számára készülő védelmi megoldások (víruselhárítók és saját tűzfalak) nélkülözhetetlenek, hiszen a vállalati védelem igen fontos rétegét képezik.”

A Symantec és a Nokia olyan, a Nokia üzleti készülékeihez készülő, világszínvonalú védelmi megoldások (vírusellenes szoftver, tűzfal, frissítést nyújtó, rádióhullámon központilag vezérelhető, integrált internetvédelmi ügyfélmegoldások) létrehozásában működik együtt, amelyekkel a vállalatok és az üzletemberek mobil környezetben is nyugodtan dolgozhatnak. A Nokia készülékekhez készülő Symantec megoldások a Symbian operációs rendszeren működnek. A Symantec megoldásainak megjelenését a Nokia 9500 Communicator széles körben elérhetővé válásának idejére tervezi. Ezt megelőzően be fogja mutatni védelmi megoldásait az érdekelt cégek és mobilszolgáltatók számára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom