Connect with us

Hirdetés

technokrata

Symantec védelem a Nokia 9500 Communicatornak

Dotkom

Symantec védelem a Nokia 9500 Communicatornak

A Symantec bejelentette együttműködését a Nokia-val, a Nokia üzleti készülékei számára készülő, védett ügyfélmegoldások létrehozására.

„Számos vevő tisztában van azzal, hogy a védelem kulcsfontosságú a mobil számítástechnikai megoldások széles körű alkalmazásához és elterjedéséhez. Az üzletemberek körében egyre jobban terjedő vezeték nélküli számítástechnika miatt a vállalatok olyan mobil környezetet akarnak használni, amely minden hálózati csatlakozási ponton eleget tesz a védelmi szabályoknak.” – nyilatkozta John Schwarz, a Symantec elnök-vezérigazgatója.

„Örömünkre szolgál, hogy együttműködhetünk a Symantec-kel a vállalati készülékkínálatunk tűzfalas és vírusellenes védelmében, valamint ezek frissítésében.” – jelentette ki Mary McDowell, a Nokia üzleti megoldások alelnök-vezérigazgatója – „A Symantec által a Nokia 9500 Communicator számára készülő, védett ügyfélprogram nyugodtabb munkát biztosít a rosszindulatú tevékenység ellen védekezni kívánó vállalatoknak, és a szélesebb körű mobilitás révén növeli termelékenységüket.”

Az IDC megállapítása szerint a konvergáló mobil piac világméretben több mint 800 százalékos növekedésre számíthat 2007-ig. Azt is jelzi az IDC, hogy továbbra is a védelem az informatikai vezetők első számú problémája a vállalatnál bevezetésre kerülő mobil technika esetében.

„A vezetékhez nem kötött eszközök iránti növekvő igény továbbra is a legfontosabb hajtóerő a konvergáló mobil eszközök alkalmazásba vételében.” – mondta Sally Hudson, az IDC mobil védelmi szoftverek részlegének kutatási vezetője – „Az ilyen mobil környezet számára készülő védelmi megoldások (víruselhárítók és saját tűzfalak) nélkülözhetetlenek, hiszen a vállalati védelem igen fontos rétegét képezik.”

A Symantec és a Nokia olyan, a Nokia üzleti készülékeihez készülő, világszínvonalú védelmi megoldások (vírusellenes szoftver, tűzfal, frissítést nyújtó, rádióhullámon központilag vezérelhető, integrált internetvédelmi ügyfélmegoldások) létrehozásában működik együtt, amelyekkel a vállalatok és az üzletemberek mobil környezetben is nyugodtan dolgozhatnak. A Nokia készülékekhez készülő Symantec megoldások a Symbian operációs rendszeren működnek. A Symantec megoldásainak megjelenését a Nokia 9500 Communicator széles körben elérhetővé válásának idejére tervezi. Ezt megelőzően be fogja mutatni védelmi megoldásait az érdekelt cégek és mobilszolgáltatók számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés