Connect with us

A Matáv az Atlétika VB üzleti megoldások szállítója

Dotkom

A Matáv az Atlétika VB üzleti megoldások szállítója

A Budapest Sportarénában több száz telefonvonalat épít ki a Matáv a szervezőbizottság, illetve a sajtó képviselői számára.

A Matáv komoly szakmai tapasztalatával és a legkülönfélébb szolgáltatások komplex biztosításával járul hozzá a világ egyik legnagyobb sporteseménye, a 10. Fedettpályás Atlétika Világbajnokság zökkenőmentes lebonyolításához.

A Budapest Sportarénában több száz telefonvonalat épít ki a Matáv a szervezőbizottság, illetve a sajtó képviselői számára (készülékekkel, faxokkal). Ezeken túl a kommentátorállások ISDN-csatlakozásait, valamint az ADSL internet-csatlakozásokat is a Matáv biztosítja. Az akkreditációs helyszínek bérelt vonali összekötései szintén a Matáv segítségével valósulnak meg.

“A hagyományosnak mondható hang- és Internet-szolgáltatásainkon kívül – a leányvállataink közreműködésével – rendszerintegrátori kompetenciánkra támaszkodva biztosítjuk a szervezőbizottság és az újságírók munkájához elengedhetetlenül szükséges PC-hálózatot a kívánt szoftverekkel és perifériákkal, valamint a problémamentes működést garantáló profi help-desk szolgáltatást.” – hangsúlyozta Vetési Iván, a Matáv igazgatóhelyettese.

A Budapest Arénában szükséges eredményjelző rendszerek hálózatépítési munkálatait, továbbá a sajtótribünökre és az Aréna különböző helyszíneire igényelt körülbelül 100 televíziót szintén a Matáv biztosítja. “A fenti szolgáltatásokat teljes infokommunikációs megoldásként nyújtjuk, s ezzel jelentősen hozzájárulunk a szervezők terheinek csökkenéséhez, illetve az esemény magas színvonalú lebonyolításához. Nagy öröm a Matáv számára, hogy egy ilyen jelentős sportesemény keretében is bizonyíthatja szolgáltatásainak magas színvonalát.” – mondta Vetési Iván.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő