Connect with us

technokrata

Megalakult a vezeték nélküli USB-t népszerűsítő csoport

Dotkom

Megalakult a vezeték nélküli USB-t népszerűsítő csoport

Megalakult a Wireless USB Promoter Group, az első, vezeték nélküli USB-t népszerűsítő csoport.

Az első nagysebességű személyi vezeték nélküli kapcsolatra fókuszálva, az Intel és más technológiai iparági vezető vállalatok megalakították a Wirelesss USB Promoter Groupot. A tagok között találhatjuk az Agere Systems-t, a HP-t, a Microsoft Corporationt, a NEC-t, a Philips Semiconductors-t és a Samsung Electronics-ot.

A vezeték nélküli USB személyi kapcsolat a vezeték nélküli kommunikáció kényelmét és mobilitását biztosítja majd a multimédia fogyasztói elektronikai cikkek, a PC-perifériák, illetve a mobil eszközök nagysebességű összekapcsolásához.

A csoport már megkezdte a Wireless USB előírások definiálását. Célul tűzték ki a 480 Mb/sec sávszélességet, mely ugyanazt a használatot, illetve architektúrát feltételezi, mint a vezetékes USB, a nagysebességű kiszolgáló és eszköz közötti kapcsolat. Ez egyszerű migrációs útvonalat tesz majd lehetővé a ma vezetékes USB megoldásai számára.

Az vezeték nélküli USB eredeti 480 Mbps-es cél-sávszélessége hasonlatos a jelenlegi vezetékes USB 2.0-s szabványhoz, és magas szintű vezeték nélküli adatforgalmat biztosít majd, alacsony energiafelhasználással, 10 méteren belüli távolságokon.

A vezeték nélküli USB interfész bemutatja a nagysebességű vezeték nélküli kapcsolatok, a biztonság, az egyszerű kezelhetőség, illetve a fogyasztókkal való nehézkes kompatibilitás előnyeit.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom