Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu Siemens Computers Kft.: tovább gyorsuló növekedés

Dotkom

Fujitsu Siemens Computers Kft.: tovább gyorsuló növekedés

A Fujitsu Siemens Computers Kft. csaknem minden termékcsoportban, különösen az asztali számítógépek és a mobil eszközök területén fokozta értékesítését.

A Fujitsu Siemens Computers Kft. a 2003-as naptári évben háromszor gyorsabb ütemben növekedett, mint a hazai számítástechnikai piac, eladási eredményei a PC-piacon átlagosan mintegy 48%-kal jobbak az előző évihez képest. Ezzel a dinamikával a számítástechnikai eszközök hazai eladásainak tekintetében mindent egybevetve a második legnagyobb szállítóvá vált. A rendkívüli növekedés a vállalat minden üzletágában javította a cég piaci pozícióit: A Fujitsu Siemens Computers Kft. csaknem minden termékcsoportban, különösen az asztali számítógépek és a mobil eszközök területén fokozta értékesítését. Legdinamikusabban a mobil eszközök forgalma növekedett, a cég 86,3 százalékkal több eladást realizált, mint egy évvel korábban.

A Fujitsu Siemens Computers Kft. 2003-ban tovább erősítette pozícióját a hazai PC-piacon: az egyik leggyorsabban növekvő vállalatként, valamennyi termékszegmens eredményeit figyelembe véve 7,8%-os piaci részesedéssel zárta az évet. A Fujitsu Siemens Computers Kft. eladásainak átlagos növekedési üteme 2003-ban, mintegy 20 százalékkal volt gyorsabb, mint a jelen pillanatban piacvezető, legnagyobb konkurenséé.

A vállalat Magyarországon legjelentősebb mértékben a mobil eszközök forgalmát növelte, hiszen az elmúlt év utolsó negyedévében 33,3 százalékkal, az év egészét tekintve pedig 86,3 százalékkal több noteszgépet értékesített. A Fujitsu Siemens Computers Kft. ezzel a mobil eszközök piacán 13,7%-ra növelte a piaci részesedését és megerősítette a már 2002 évben elért második pozícióját.

Poros Gábor, a Fujitsu Siemens Computers Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a vállalat az elmúlt naptári évben a 2002-es évhez képest 36 százalékkal magasabb, 6,5 milliárd forintot meghaladó árbevételt ért el, így a cég március végén záruló pénzügyi évének várható eredményei is biztatóak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés