Connect with us

Az Oracle jelentősen csökkentette adatbázisszoftvere árát

Dotkom

Az Oracle jelentősen csökkentette adatbázisszoftvere árát

A kis- és középvállalatok számára különösen előnyös az új kétprocesszoros, fürtözött, korlátlan funkciókészletű adatbázis-kezelő.

Az Oracle igen kedvező áron dobta piacra az Oracle Database 10g Standard Edition One termékét, amelyet mostantól processzoronként 1 millió forintért kínál. A vállalat ezzel egy időben a maximális szerverkapacitást két processzorra bővítette. A Standard Edition One „nevesített felhasználó” alapú licenckonstrukcióban is kapható felhasználónként 32.000 Ft-os áron, minimum öt felhasználóval. Így a világ leggyorsabb és legmegbízhatóbb adatbázisszoftvere sokkal olcsóbban érhető el a kis- és középvállalatok számára.

Emellett azoknak a szervezeteknek a számára, amelyek nagyfokú rendelkezésre állású, méretrugalmas informatikai rendszereket kívánnak kiépíteni, további előnyt jelent, hogy az Oracle adatbázis-fürtözési megoldása ezentúl ingyenes az Oracle Database 10g Standard Edition változatot megvásárló ügyfeleknek. Számukra a maximális szerverkapacitás fürtönként négy processzor. Így a vállalat kicsiben kezdheti, és az üzleti prioritások változását követve az Oracle Real Application Clusters 10g segítségével igény szerint bővítheti rendszerét. Az Oracle adatbázisfürtjei a lehető legnagyobb rendelkezésre állást és megbízhatóságot nyújtják, ráadásul a konkurens adatbázisoknál olcsóbban.

Az alacsony ár mellett a jelenleg konkurens termékeket használók most egy nagyon kedvező áttérési akció keretében válthatnak a népszerű technológiára. “A bejelentés tanúsítja az Oracle elkötelezettségét amellett, hogy világszínvonalú adatbázis-kezelőt kínáljon vonzó áron a kisebb szervezeteknek és partnereinknek. Az, hogy belépő szintű áraink most már azonosak a Microsoftéval, azt mutatja, hogy komolyan vesszük a „fej fej melletti” versenyt az SQL Serverrel.” – mondta Jacqueline Woods, az Oracle nemzetközi üzleti módszereiért, árpolitikájáért és licencstratégiájáért felelős alelnök.

Az Oracle összes „alaptechnológia” kategóriájú termékéhez egyformán támogatja a processzor-alapú és a nevesített pluszfelhasználó-alapú licenckonstrukciókat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő