Connect with us

Vodafone: átadták az ˝Év Parasportolója˝ díjakat

Dotkom

Vodafone: átadták az ˝Év Parasportolója˝ díjakat

A Magyar Paralimpiai Bizottság és a Vodafone Magyarország Rt. már harmadik alkalommal adta át ˝Az Év Parasportolója˝ díjat.

2003-ban a női sportolók közül Krajnyák Zsuzsanna vívónő, a férfiak versenyében Szekeres Pál vívó, a csapatok közül pedig a női vívó csapat, Krajnyák Zsuzsanna, Pálfi Judit, Dani Gyöngyi és Jurák Andrea vehette át a díjakat.

A ˝2003. Év Parasportolója˝ díjátadáson jelen volt Mesterházy Attila, a GYISM politikai államtitkára, Nádas Pál, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke és Nigel Thorpe, a Vodafone Magyarország Rt. Corporate Affairs Igazgatója, a Vodafone Magyarország Alapítvány elnöke is.

Nigel Thorpe hangsúlyozta, hogy a Vodafone Magyarország Rt. számára kiemelkedően fontos a mozgáskorlátozottak, az értelmi fogyatékosok, a vakok és a gyengénlátók sportolási lehetőségeinek támogatása. Ez a szemlélet alapozta meg a Magyar Paralimpiai Bizottság és a Vodafone hosszú távú együttműködését, a 2001 októberében négy évre szóló főtámogatói szerződés aláírását. A Vodafone támogatja a 2004-es athéni Paralimpiára készülő sportolók versenyeztetését, a szükséges sporteszközök és felszerelések biztosítását is.

Nádas Pál, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnöke bemutatta az athéni olimpián már biztos résztvevő sportolókat. Nádas Pál kiemelte, hogy a Vodafone Magyarország Rt. támogatásával létrehozott díjátadás célja felhívni a figyelmet a kiváló, de többnyire az egészséges sportolók árnyékában maradó fogyatékos sportolók kiemelkedő sikereire.

A Vodafone Magyarország Rt. tudatában van annak, hogy felelősséggel tartozik az őt körülvevő környezet és társadalom iránt. Éppen ezért kiemelkedően fontosnak érzi a helyi közösségek támogatását, illetve a hátrányos helyzetűek segítését.

A ˝társadalom tudatos˝ magatartás alapelveinek gyakorlati megvalósításában fontos szerepet játszik a Vodafone Magyarország Alapítvány, mely a Vodafone Csoport Alapítvány globális hálózatának részeként működik. Az alapítvány célja, hogy adományokkal támogassa a betegeket, rászorulókat és a társadalom hátrányos helyzetű csoportjait.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő