Connect with us

technokrata

Nem várt eredmények 2003-ban az Interware-nél

Dotkom

Nem várt eredmények 2003-ban az Interware-nél

A pénzügyi terven és a tulajdonosi elvárásokon felül teljesített az Interware Rt. 2003-ban.

Krénusz Kornél az Interware Rt. gazdasági igazgatója szerint: „Az Interware Rt. mind üzleti-, mind pedig mérleg szerinti eredmény szintjén pozitívan zárta a 2003-as évet, a nettó árbevétel 800 millió forint volt, ami 2002-höz képest 30%-os növekedést mutat.”

2003-ban az Interware Rt. tovább erősítette egyedülálló, piacvezető pozícióját a szerverhosting területén. Az ADSL-értékesítésben pedig túlteljesítette a tervezett ADSL darabszámokat. Bérelt vonali üzletágának bevétel-növekedése a várttal ellentétben (az ADSL terjedése miatt várható volt némi visszaesés) meghaladta az eddigi évekét, míg
a domain név piacon átvette a vezető szerepet a fenntartott domainek számát tekintve.

„A 2003. év meghatározó volt a cég életében” – mondta Pámer Róbert, az Interware Rt. vezérigazgatója – ”hiszen magabiztosan átléptük azt a lélektani pontot, hogy már nem csak a kis és közepes vállalkozások bízzák ránk akár teljes internetes infrastruktúrájuk üzemeltetését, hanem nagyvállalatok, multinacionális cégek, bankok és konkurenseink, jelentős Internet-szolgáltatók, ahol kiemelten fontos a biztonság, a 100%-os megbízhatóság és a 24 órás rendelkezésre állás. Természetesen ez szakmai kihívást és elismerést is jelent, minden Ügyfelünk esetében, és itt nem csak az új Ügyfeleinkre gondolok, akik megszavazzák nekünk a bizalmat, hanem az évek óta nálunk maradókra is, akik hűsége igazolja szolgáltatásaink folyamatos kiváló minőségét.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek