Connect with us

technokrata

Concerto: indul a Canon Europe vásársorozata

Dotkom

Concerto: indul a Canon Europe vásársorozata

Indul a Concerto, a Canon Europe saját regionális üzleti vásár sorozata.

A Canon Europe idén saját, regionális üzleti vásársorozatot indít annak érdekében, hogy közelebb kerüljön európai vásárlóihoz. A kezdeményezés folyamodványaként a Canon nem szerepel a megszokott standdal a CeBIT 2004 kiállításon, de természetesen részt vesz a rendezvényen.

A Canon évente három üzleti vásárt szervez különböző európai régiókban. A rendezvénysorozat Frankfurtból indul február 17-18-án, majd még idén ősszel folytatódik Stockholmban (szeptember 2-3.) és Milánóban (szeptember 16-17.).

A Canon Europe várakozásai szerint több mint ezerötszázan – meglévő és potenciális ügyfelek, viszonteladók, forgalmazók, szerződéses partnerek, iparági elemzők és a sajtó képviselői – keresik majd fel a nemzetközi vásárokat. Előreláthatólag ez a szám minden évben emelkedni fog, hiszen Európa-szerte egyre többen szereznek majd tudomást az eseményről és az érdeklődés is várhatóan növekedni fog.

“Az új Canon Üzleti Vásárok kitűnő alkalmat biztosítanak arra, hogy bemutassuk egyedülálló szolgáltatásainkat és megoldásainkat a fő célközönségeknek Európa-szerte.” – mondta James Leipnik, a Canon Europe kommunikációért és vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák