Connect with us

A Habia Cable hat országban állítja át rendszerét iScalára

Dotkom

A Habia Cable hat országban állítja át rendszerét iScalára

A rendszerek közötti együttműködés és az automatizálási funkciók rendkívül fontosak a globális vezetékgyártó vállalat számára.

A Scala Business Solutions bejelentette, hogy a Habia Cable nemrégiben aláírta azt a licencszerződést, amelynek értelmében svédországi, angliai, hollandiai, franciaországi, németországi és kínai szoftveralkalmazásait az iScala kollaboratív ERP-rendszer legújabb változatára frissíti. A Habia Cable egy globális vállalat, amely a nagy kihívást jelentő alkalmazási területek számára gyárt speciális vezetékeket és kábelrendszereket. A vállalat 1992 óta Scala-ügyfél.

„Szeretnénk valamennyi Scala-rendszerünket összekötni az adatkonszolidáció automatizálása, a jelentéskészítés időigényének csökkentése, és a gyorsabb elérhetőség érdekében.” – mondta Mikael Eriksson, a Habia Cable informatikai igazgatója. ”A Scala-frissítéssel az a célunk, hogy még pontosabb és naprakészebb jelentéseket készíthessünk, amelyek megkönnyítik a vezetői döntéshozatalt. Biztosak vagyunk abban, hogy az iScala segíthet ennek a célnak az elérésében, még a különböző időzónák dacára is.”

Eriksson hozzátette, hogy az iScalára való átállással a vállalat időt takaríthat meg a jelentések konszolidálásánál is. „Az iScala bevezetése lehetővé teszi, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elérjük üzleti céljainkat.”

„A világ különféle cégeinél mostanra már több mint tízezer alkalmazott használja az iScala legfrissebb verzióját az üzleti folyamatok korszerűsítése és a bevétel fokozása érdekében.” – mondta Patrick Pando, a Scala Global Sales & Marketing csoportjának alelnöke.

Az iScala úgy készült, hogy teljes körű üzleti felügyeleti funkciókat biztosítson a vállalatok számára bárhol a világon. Integrált ERP-, CRM- és SCM-megoldásokat nyújt egy olyan webes szolgáltatási platformon, amely a helyi nyelvhez, adózási és jogi feltételekhez is igazodik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő