Connect with us

technokrata

A Canon Europe növekedést irányoz elő a professzionális nyomtatók piacán

Dotkom

A Canon Europe növekedést irányoz elő a professzionális nyomtatók piacán

A Canon a professzionális nyomtatók piacán új stratégiát hirdet.

A Canon Europe a vállalati hálózati nyomtatás terén elért hírnevére és sikereire alapozva domináns pozíciót kíván elérni a professzionális nyomtatók piacán is. A Canon „Concerto” elnevezésű első regionális vására alkalmával hozza nyilvánosságra a professzionális digitális nyomtatók piacával kapcsolatos üzleti elképzeléseit. Az új stratégia célja, hogy jelentősen megnövelje a jelenlegi piaci részesedést és profitot. Középpontjában az új fejlesztések és a Canon professzionális konzultációs tapasztalata áll, melyeket a felhasználók és vállalati ügyfelek visszajelzései alapján tökéletesítettek úgy, hogy választ nyújtsanak a felmerülő piaci igényekre.

A Canon céljául tűzte ki, hogy tanácsadó szolgáltatása-, valamint szoftver- és nyomtatóeszközei révén a professzionális digitális nyomtató iparág kiemelt üzleti partnerévé váljék. A Canon komoly összeget fordított arra, hogy széles körű, független felhasználói kutatást végeztessen Európa vezető digitális nyomdái körében. A két évig tartó kutatás során a Canon különös figyelmet fordított a felmérésben részt vevő vállalatok meglátásaira, valamint az üzleti igényeikhez leginkább idomuló megoldási javaslataikra. A Canon professzionális nyomdai piac iránt való elkötelezettségét mutatja az is, hogy e piaci szegmens számára dedikált csoportot hozott létre, mely a digitális nyomdai piac legkiválóbb marketing, értékesítési és szakértő specialistáiból áll.

A nyomtatóipar nyomtató hardverrel való ellátásán kívül a Canon Üzleti Megoldások (Canon Business Solutions) divíziója szakmai tanácsadó szolgáltatásokat is nyújt ügyfeleinek. Az ún. Canon Business Intelligence (CBi) megoldások komoly hozzáadott értéket jelentenek az alapvető nyomtatási üzleti folyamatok hatékonyságának növelése szempontjából. A CBi olyan teljes megoldás-javaslatok gyűjteménye, amely a tanácsadó- és szerviz- szolgáltatásokat, valamint a legmegfelelőbb szoftver-alkalmazásokat és hardvereket is tartalmazza. A Canon egy helyen gondoskodik az ügyfél számára szükséges megoldás tervezéséről és szállításáról is. A CBi megoldásokat úgy fejlesztették ki, hogy általuk növekedjék az ügyfél üzleti hatékonysága, és támogassák a legkritikusabb üzleti folyamatokat. Az eredmény a felhasználók és a nyomtatók közti zökkenőmentes interakció, növekvő produktivitás és valódi költségmegtakarítás.

Petteri Koli, a Canon Europe professzionális megoldásokért felelős tisztségviselője így nyilatkozott: „A Canon új – a professzionális nyomdai piacot érintő – stratégiája lehetővé teszi, hogy a felhasználó igényeire odafigyelve versenyezzünk, ugyanakkor egyéb területeken (mint például a nagy sebességű színes- és monokróm nyomtatók piacán) tovább növekedjünk. Hiszünk az iparág holisztikus szemléletében, ami azt jelenti, hogy nem csupán hardvereket készítünk, hanem igyekszünk megérteni a valós üzleti igényeket és valamennyi ügyfelünk számára a legjobb megoldásokat és szolgáltatásokat nyújtani.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák