Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Canon európai szintű megállapodást kötött a GretagMacbeth-tel

Dotkom

A Canon európai szintű megállapodást kötött a GretagMacbeth-tel

A Canon/GretagMacbeth megoldások csökkentik az előállítási költségeket a minőség romlása nélkül.

A Canon Europe bejelentette, hogy a színkezelő rendszerekkel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó GretagMacbeth-et választotta európai partneréül a professzionális nyomdák teljeskörű színkezelő szolgáltatásokkal történő ellátására.

A Canon GretagMacbeth-tel kötött partneri megállapodása lehetővé teszi a kreatív szolgáltatók, illetve digitális nyomtatással foglalkozó cégek számára, hogy a minőség romlása nélkül növeljék szolgáltatásaik hatékonyságát. A nyomdaipar olyan iparág, ahol komoly versenyhátrányt jelent a helytelen vagy romló minőségű színreprodukció, illetve az állásidő. A GretagMacbeth színkezelő szoftver-, illetve hardvermegoldása egy létező piaci igényt próbál kielégíteni, mivel mérhetően csökkenti a lenyomatok színhibáit, illetve az újra-beállítás, újra-nyomás és nyomtatás okozta időveszteséget (a végső nyomtatási minőség feláldozása nélkül), biztosítva az elérhető legjobb színminőséget.

A partnerség jegyében a Canon egy sor olyan kész megoldást biztosít, melyek a Canon Business Intelligence (CBI) portfoliójának részét képezik. A CBI kínálata egyedi igények alapján fejlesztett szoftver-alkalmazásokból, hardver-eszközökből, konzultációból és szervízszolgáltatásokból, valamint olyan színkezelési megoldásokból áll, melyek segítik az ügyfeleket a színreprodukciós folyamatok felügyeletében. Az egyszerű eszköz-kalibrációtól kezdve az ICC szabványú színillesztésig a CBI megoldások biztosítják, hogy a felhasználók könnyedén felügyelhessék a kreatív tervezési és kivitelezési munkafolyamatokat.

„A professzionális nyomdák piaca egyre nagyobb igényt támaszt a költséghatékonyságra és a megbízható teljesítményre. Amikor azonban a színkezelésről van szó, a legtöbb jelenlegi piaci megoldás csak átmeneti vagy technikai „sebtapaszként” alkalmazható.” – mondta Tonis Haamer, a Canon Europe képviseletében. „A Canon elkötelezett az új partnerkapcsolatok kialakításában, annak érdekében, hogy ügyfelei számára folyamatosan biztosíthasson olyan egyszerűen bevezethető megoldásokat – termékek és szolgáltatások formájában – amelyek elősegítik az adott vállalat üzleti hatékonyságának és eredményének növekedését. Örömünkre szolgál, hogy partneri szövetségre léphettünk a GretagMacbeth-tel, mivel így rugalmas színillesztési megoldásokat nyújthatunk a professzionális nyomdák számára, és megoldásaink alkalmazkodhatnak munkamódszereikhez, illetve egyedi igényeikhez.” – tette hozzá Haamer.

„Az, hogy a Canon Europe választása a GretagMacbeth-re esett, annak megerősítése, hogy az iparág számára kiemelten fontos a megfelelő színminőség biztosítása. E partnerség révén a Canon is átfogóbb megoldásokat kínálhat majd ügyfelei számára.” – mondta Iris Mangelschots, a GretagMacbeth Digital Imaging üzletágának alelnöke. „Szándékaink szerint közösen fókuszálunk a professzionális nyomdaipar, a kreatív ügynökségek és levilágító stúdiók igényeinek közös feltérképezésére és kiszolgálására. Így kulcsfontosságú közös munkánk megkezdésének bejelentése, hiszen ez egy világméretű együttműködés első mérföldköve lehet.” – tette hozzá Mangelschots.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés