Connect with us

A Canon európai szintű megállapodást kötött a GretagMacbeth-tel

Dotkom

A Canon európai szintű megállapodást kötött a GretagMacbeth-tel

A Canon/GretagMacbeth megoldások csökkentik az előállítási költségeket a minőség romlása nélkül.

A Canon Europe bejelentette, hogy a színkezelő rendszerekkel és szoftverfejlesztéssel foglalkozó GretagMacbeth-et választotta európai partneréül a professzionális nyomdák teljeskörű színkezelő szolgáltatásokkal történő ellátására.

A Canon GretagMacbeth-tel kötött partneri megállapodása lehetővé teszi a kreatív szolgáltatók, illetve digitális nyomtatással foglalkozó cégek számára, hogy a minőség romlása nélkül növeljék szolgáltatásaik hatékonyságát. A nyomdaipar olyan iparág, ahol komoly versenyhátrányt jelent a helytelen vagy romló minőségű színreprodukció, illetve az állásidő. A GretagMacbeth színkezelő szoftver-, illetve hardvermegoldása egy létező piaci igényt próbál kielégíteni, mivel mérhetően csökkenti a lenyomatok színhibáit, illetve az újra-beállítás, újra-nyomás és nyomtatás okozta időveszteséget (a végső nyomtatási minőség feláldozása nélkül), biztosítva az elérhető legjobb színminőséget.

A partnerség jegyében a Canon egy sor olyan kész megoldást biztosít, melyek a Canon Business Intelligence (CBI) portfoliójának részét képezik. A CBI kínálata egyedi igények alapján fejlesztett szoftver-alkalmazásokból, hardver-eszközökből, konzultációból és szervízszolgáltatásokból, valamint olyan színkezelési megoldásokból áll, melyek segítik az ügyfeleket a színreprodukciós folyamatok felügyeletében. Az egyszerű eszköz-kalibrációtól kezdve az ICC szabványú színillesztésig a CBI megoldások biztosítják, hogy a felhasználók könnyedén felügyelhessék a kreatív tervezési és kivitelezési munkafolyamatokat.

„A professzionális nyomdák piaca egyre nagyobb igényt támaszt a költséghatékonyságra és a megbízható teljesítményre. Amikor azonban a színkezelésről van szó, a legtöbb jelenlegi piaci megoldás csak átmeneti vagy technikai „sebtapaszként” alkalmazható.” – mondta Tonis Haamer, a Canon Europe képviseletében. „A Canon elkötelezett az új partnerkapcsolatok kialakításában, annak érdekében, hogy ügyfelei számára folyamatosan biztosíthasson olyan egyszerűen bevezethető megoldásokat – termékek és szolgáltatások formájában – amelyek elősegítik az adott vállalat üzleti hatékonyságának és eredményének növekedését. Örömünkre szolgál, hogy partneri szövetségre léphettünk a GretagMacbeth-tel, mivel így rugalmas színillesztési megoldásokat nyújthatunk a professzionális nyomdák számára, és megoldásaink alkalmazkodhatnak munkamódszereikhez, illetve egyedi igényeikhez.” – tette hozzá Haamer.

„Az, hogy a Canon Europe választása a GretagMacbeth-re esett, annak megerősítése, hogy az iparág számára kiemelten fontos a megfelelő színminőség biztosítása. E partnerség révén a Canon is átfogóbb megoldásokat kínálhat majd ügyfelei számára.” – mondta Iris Mangelschots, a GretagMacbeth Digital Imaging üzletágának alelnöke. „Szándékaink szerint közösen fókuszálunk a professzionális nyomdaipar, a kreatív ügynökségek és levilágító stúdiók igényeinek közös feltérképezésére és kiszolgálására. Így kulcsfontosságú közös munkánk megkezdésének bejelentése, hiszen ez egy világméretű együttműködés első mérföldköve lehet.” – tette hozzá Mangelschots.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő