Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Coca-Cola tapasztalataira épít az SAP

Dotkom

A Coca-Cola tapasztalataira épít az SAP

A Coca-Cola Enterprises és az SAP közös stratégiai kezdeményezést indítanak az értékesítés, a logisztika, a szerviz és a mobil alkalmazások fejlesztésére

Az SAP AG és a Coca-Cola Enterprises által bemutatott közös, stratégiai fejlesztési kezdeményezése olyan új generációs megoldások kialakítását szolgálja, amelyek növelik az üdítőital-ágazatra és általában véve a fogyasztási cikkek piacára jellemző közvetlen bolti elosztási (direct store delivery, DSD), teljes körű italautomata-kezelési (full-service vending) és gépszervizelési folyamatok hatékonyságát. A program keretében bevezetendő, új mobil megoldások alkalmasak a fenti üzleti tevékenységek támogatásra és továbbfejlesztésére.

Az alkalmazott szoftverek a mySAP Business Suite integrált megoldásai segítségével egyszerűsítik a területi értékesítők, valamint a belső értékesítési és logisztikai részlegek közötti kommunikációt, csökkentik a kapcsolódó költségeket és javítják az ügyfélkiszolgálás színvonalát. A Coca-Cola Enterprises piacfejlesztési szakértelmét az SAP szoftverfejlesztési képességeivel ötvöző kezdeményezés olyan új generációs szoftvermegoldás kidolgozását tűzte ki célul, amely képes a megrendeléstől a fizetésig és elszámolásig terjedő, közvetlen bolti elosztási folyamat hatékony támogatására.

A világ legnagyobb üdítőital-palackozójaként számon tartott Coca-Cola Enterprises-szal indított közös fejlesztési program keretében az SAP kiszélesíti meglévő DSD-megoldását. A partnerek a Coca-Cola Enterprises több évtizedes közvetlen bolti elosztási tapasztalatait kamatoztatva fejlesztik tovább a mySAP Business Suite képességeit. A sokszínű termékportfolióval rendelkező globális cégeket támogató új képességek és funkciók hozzásegítik majd az SAP ügyfeleit értékesítési folyamataik továbbfejlesztéséhez, árképzésük és promóciós gyakorlatuk javításához, piacrészük növeléséhez, ügyfeleik elégedettségének fokozásához és logisztikai költségeik visszafogásához. A fejlesztés végső célja az üdítőital- és a többi fogyasztásicikk-piac legátfogóbb és legfejlettebb disztribúciós modelljeinek kialakítása.

Az SAP és a Coca-Cola Enterprises fokozott figyelmet fordít a mobil és a háttérkiszolgáló (back-end) tevékenységek zökkenőmentes integrálására, és az SAP NetWeaver nyílt integrációs és alkalmazásplatformra támaszkodva kívánja kiépíteni az SAP mobil infrastruktúráját. Az új képességek révén a Coca-Cola Enterprises jelentős mértékben fokozni tudja a piaci partnereinek és a fogyasztókkal közvetlen kapcsolatot tartó ügyfeleinek nyújtott támogatást.

Az SAP-val kiépített tartós partnerkapcsolat a mySAP Business Suite csomag ügyfélkapcsolat-kezelő (mySAP Customer Relationship Management, mySAP CRM), ellátásilánc-kezelő (mySAP Supply Chain Management, mySAP SCM), mobil üzleti és integrált vállalatirányítási (mySAP ERP) alkalmazásainak bevezetésére is kiterjed. A Coca-Cola Enterprises alapos értékelést követően választotta partneréül az SAP-t.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés