Connect with us

Hirdetés

technokrata

A HP vezet az európai nyomtató piacon

Dotkom

A HP vezet az európai nyomtató piacon

A cég 158 új terméket vezetett be a 2003-as „Photo Big Bang” kampány során.

A HP megerősítette vezető pozícióját az otthoni tintasugaras fotónyomtatási megoldások piacán: a 2003. október-november közötti időszakban 46 százalékos piaci részesedést tudhatott magáénak Európa tíz legfontosabb földrajzi régiójának területén (forrás: GfK Marketing Services; 2004. január). A vállalat immár második hónapja vezet ebben a kategóriában, amelyben egyébként az előző év megfelelő időszakával összehasonlítva is stabil növekedést produkált. Nincs ez másképp Magyarországon sem, hiszen a az eladási adatok egyértelműen az otthoni fotónyomtatás előtérbe kerülését igazolják.

A HP elsősorban az ügyfelek szükségleteit középpontba állító stratégiájának, 2003-ban bevezetett, egyszerűen használható digitális képalkotási és nyomtatási termékeinek, valamint eddigi történetének legkiterjedtebb magánfelhasználói kampánya, a “You + hp” keretében folytatott közvetlen ügyfél kommunikációnak köszönheti sikerét. Az otthoni felhasználókat megcélzó, 300 millió dolláros “You + hp” marketingkampány a közvetlen ügyfél kommunikációt és a digitális fotózás további ösztönzését szolgálja.

A HP 158 új terméket vezetett be a 2003-as “Photo Big Bang” kampány során. A vállalat történetének legnagyobb termék bevezetési programja szerves része annak a folyamatos stratégiának, amely a még élvezetesebb fotónyomtatást és nagyobb sikerélményt nyújtó, egyszerű megoldások kidolgozását segíti elő. Az elmúlt évben nagy sikert arattak a HP mobil nyomtatói, köztük a 10 x 15 cm-es fotók térbeli korlátoktól mentes, egyszerű nyomtatását támogató, elegáns és kompakt HP Photosmart 245 fotónyomtató.

Magyarországon a Big Bang kampány hatására 180%-os növekedés volt tapasztalható.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés