Connect with us

Hirdetés

technokrata

Digitális fényképezőgépek március 8-ig a Sulinet Express programban

Dotkom

Digitális fényképezőgépek március 8-ig a Sulinet Express programban

A Photo hall 2003-ban több mint 6.000 digitális fényképezőgépet értékesített a programban.

A piaci növekedését meghaladó ütemben nőtt a Photo hall digitális fényképezőgépeinek eladása a tavalyi évben A cég 2003-ban összesen 14.500 digitális fényképezőgépet értékesített, ebből több mint 6.000 gépet a Sulinet Expressz program keretein belül. A Photo hall 2003-as digitális fényképezőgépekből illetve digitális eszközökből származó bevétele meghaladta az 1 milliárd forintot, – ennek csaknem felét 500 millió Ft-ot a Sulinet Expressz programból származó bevétel adta – így ezzel a fotószolgáltatások és digitális eszközök piacán 20-25 százalékos részesedés tudhat magáénak.

A március 8-ig terjedő időszakban közel 3.000 digitális fényképezőgép értékesítést tervezi a Sulinet program keretein belül a Photo hall. Országszerte 53 Sulinet Express felirattal ellátott szaküzletükben, március 7-ig van lehetőség megvásárolni a digitális fényképezőgépeket. Ezt kővetően természetesen tovább folytatódik a programban szereplő termékek, így a nyomtatók, scannerek és laptopok értékesítése.

Mint ismeretes a Sulinet Expressz program keretében a kormány adókedvezményes számítástechnikai eszközvásárlásra biztosít lehetőséget. A Sulinet Projekttanács döntése értelmében 2004. március 8-ától azonban kikerülnek a digitális fényképezőgépek a programból. A változások első lépéseként már csak február 15-ig lehet a program keretein belül 3 megapixel felbontású és 3x optikai zoom alatti fényképezőgépet vásárolni. Ezt követően, február 15-e és március 8-a között már csak 3 megapixel felbontású és 3x optikai zoom feletti fényképezőgép vásárlására van lehetőség.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés