Connect with us

technokrata

Sniffer Portable Lab elemző céleszköz a következő generációs hálózatokhoz

Dotkom

Sniffer Portable Lab elemző céleszköz a következő generációs hálózatokhoz

Az új 10 gigabites hálózatelemző céleszköz a Sniffer Technologies hálózatfigyelő és elemző szakértelmét terjeszti ki a nagy távolságokat átfogó, nagysebességű hálózatokra.

A Network Associates a következő generációs technológiák korai vásárlóit támogatja, ezért a sorozat első eleme a 10 gigabites Ethernet Analyzer, amellyel az adminisztrátor még a teljes rendszerre történő telepítés előtt tesztelheti az új képességeket, csökkentve a futó alkalmazások elakadásának esélyét.

A hálózati forgalom növekedése miatt a vállalkozások egyre gyorsabb megoldásokat keresnek, és a 10 gigabites Ethernet technológia kapacitása és teljesítménye megfelel a követelményeknek a hálózat központjában. A 10 Gb Ethenet Analyzer egyedülálló adatmennyiség befogadására képes, monitorozza és elemzi a nagysebességű kapcsolatokat, és a Sniffer Portable megoldások könnyű kezelhetőségét kínálja az új technológiához.

A Sniffer Technologies termékcsoport részeként a Portable Lab 10GbE Analyzer osztályában egyedülálló dekódolást tesz lehetővé a hálózati forgalom átfogó vizsgálatával. Miután szakértői elemzés segítségével felkutatja a hálózati problémák okait, intelligensen definiálja és elmagyarázza a valószínű megoldásokat.

Az önálló, kulcsrakész Sniffer Portable Lab eszköz néhány képessége:

• a nagy teljesítményű befogadó motor és az egy gigabyte-os puffer tárolókapacitás lehetővé teszik az adatvesztés nélküli elemzést
• egyszerűsített adathozzáférés, ˝drag and drop˝ funkciók könnyítik és gyorsítják az adatelemzést, a felhasználók komplex filterek segítségével válogathatnak szét nagymennyiségű adatot a lehető legrövidebb idő alatt
• valósidejű, veszteségmentes, grafikus statisztikai jelentések segítik a potenciális problémák forrásainak megtalálását.
• fejlesztett triggerek és filterek jelzik előre a rejtett vagy időszaki problémák kialakulását, és könnyítik meg egy specifikus vizsgálandó adatforgalom elválasztását, így nincs szükség hatalmas adatmennyiségek vizsgálatáraSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp