Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kaspersky Anti-Spam: új spamszűrő frissítések kétóránként

Dotkom

Kaspersky Anti-Spam: új spamszűrő frissítések kétóránként

A Kaspersky Labs szoftverfejlesztő és technológiai partnere, az „Ashmanov and Partners” nyelvelemzési szakértő cég nyilvánosságra hozta a spamszűrő adatbázisfrissítések kiadásának új menetrendjét.

A frissítések hamarosan napi 12 alkalommal fognak megjelenni, ezáltal növelve a kéretlen levelek elleni védelmet és proaktív biztonságot nyújtva az új spamjárványokkal szemben. A spamszűrő frissítések ezen új menetrendje gyakoriság szempontjából felülmúlja a nemzetközi piacon kínált összes hasonló megoldást. A Kaspersky Labs legújabb típusú kéretlen levelek elleni védelem területén kifejtett folyamatos erőfeszítései a nemzetközi piacon egyedülálló megoldás megjelenését jelentik. Ugyanakkor az új frissítési menetrend a Kaspersky Anti-Spam szoftver felhasználóknak a lehető leghatékonyabb védelmet kínálja a spam ellen.

Manapság a spam a globális Internet forgalom átlagosan 20 százalékáért felelős, de vannak napok, amikor ez az arány eléri a 70 százalékot is. A Kaspersky Labs felmérései szerint 2002-ben a világgazdaságnak körülbelül 15 milliárd dollár kára származott a spam jelenségből. Ha folytatódik a jelenlegi trend, 2005-re minden második e-mail spam lesz. Az aktuális fejlesztéseket figyelembe véve egyértelmű, hogy a spam elleni védelemben minden vállalat nagymértékben érdekelt. A kéretlen leveleket változatosság és a spamszűrők elkerülése céljából bevezetett nyelvi és technikai csapdák széles skálája jellemzi. A spam leküzdése érdekében a felismerési technológia állandó frissítésére van szükség.

A Kaspersky Anti-Spam szoftvert használók számára az új szolgáltatás egy hatásos intézkedés a spamküldők növekvő tevékenysége ellen. A frissítéseket egy nyelvi laboratóriumban fejlesztik, ahol egy minden funkcióval rendelkező rendszer gyűjti az információkat az új típusú kéretlen levelekről. A rendszer a világ ellenőrző levelesládáiból származó adatokat, valamint a nagyobb levelező rendszerek felhasználóitól és az Internet-szolgáltatóktól érkező üzeneteket tartalmazza, beleértve a Kaspersky Anti-Spam szoftvert használókat. Mindent együttvéve a nyelvi laboratórium több mint 100.000 üzenetet dolgoz fel naponta. Mióta az üzenetek automatikusan kerülnek válogatásra és elemzésre, az elemzőknek több idejük jut a hatékony védelem gyorsabb fejlesztésére. Minden egyes frissítést átfogó tesztelésnek vetnek alá a hibás szűrés elkerülése céljából; a frissítések olyan ügyfelek számára érhetők el, akik a szigorú tesztelés befejezése után távolról is le tudják tölteni őket az Interneten keresztül.

„Valós időben dolgozunk, hogy meg tudjuk védeni az ügyfeleinket az új típusú kéretlen levelektől. Ez az egyetlen módja hatékony védelem nyújtásának, hiszen naponta fedeznek fel új típusú kéretlen leveleket. A Kaspersky Anti-Spam szoftverfrissítések új letöltési menetrendjének bevezetése a Kaspersky Labs egy új szolgáltatás-központú fejlesztése.” – mondta Andrei Nikishin, a Kaspersky Labs termékfejlesztési vezetője.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés