Connect with us

technokrata

Vállalatirányítás 2004

Dotkom

Vállalatirányítás 2004

WinNER vállalatirányítási rendszer az idei Számviteli szoftverbörzén.

Jól indult a 2004-es esztendő a Winform Informatikai Kft., a WinNER Integrált ügyviteli rendszer fejlesztője számára. Az év első negyedévében hét új integrált rendszer kerül bevezetésre, melyek egy részében a kis- és középvállalati szektor számára kialakított pályázati támogatási források is segítik a projektek finanszírozását.

A Winform számára a KKV szektor kiszolgálása nagy kihívást jelent, mivel ezek a vállalkozások számosságukban és tevékenységük szerint is nagyon sokfélék. Gyors fejlődésük támogatásához így a WinNER vállalatirányítási rendszernek is folyamatosan meg kell újulnia, biztosítva azt, hogy felhasználói a piac minden kihívására gyorsan tudjanak reagálni.

A Winform Informatikai Kft. a rendszer folyamatos fejlesztésével, funkcionális bővítésével támogatja, hogy megrendelői meg tudjanak felelni a változó üzleti környezet kihívásainak. A 2003-as esztendőben is számos új fejlesztéssel gazdagodott a WinNER Integrált ügyviteli rendszer, mint például:

  • az OLAP bázisú, külső adatforrásokat is integrálni képes kontrolling megoldás;

  • a partnerek mind teljesebb körű kiszolgálását támogató automatikus, eseményvezérelt internetes/intranetes levelezési funkció;
  • a WinNER gyártáskövetési rendszert támogató, rugalmasan paraméterezhető utókalkulációs rendszer;
  • a kereskedelem és készletgazdálkodás hatékonyságát növelő automatikus készletmenedzsment funkciók.

A Winform Informatikai Kft.-nek a költségvetési szervek számára készült megoldása pedig integrált szerződés, pénzügyi tervező és nyilvántartó funkciókkal bővült.

A 2004-es esztendő célja, hogy a vállalat a WinNER Integrált ügyviteli rendszert felkészítse az EU-tagsággal és az informatikai technológia folyamatos fejlődésével járó változások integrált kezelésére, valamint a WinNER rendszer és a Winform Kft. szolgáltatásait minőségileg is egyre magasabb szintre emelje.

Mindezekről személyesen is meggyőződhetnek az érdeklődők a február 4-éig tartó Számviteli szoftverbörzén.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp