Connect with us

technokrata

Kelet-Európai IT-konferencia Monte Carlóban

Dotkom

Kelet-Európai IT-konferencia Monte Carlóban

A Distree konferencián évről-évre a kelet-közép európai régió legrangosabb disztribútor cégei képviseltetik magukat.

Számítástechnikai gyártók és kelet-európai disztribútoraik találkoznak február 5-7-én Monte Carlóban. A Distree névre hallgató konferencián évről-évre a kelet-közép európai régió legrangosabb disztribútor cégei képviseltetik magukat. A rendezvény rangját jelzi, hogy a múlt évben 17 kelet-európai országból 85 disztribútor cég vett részt, összességében mintegy ötmilliárd dollár kumulatív vásárlóerőt képviselve.

A kelet-európai legfelsőbb szakvezetés mintegy 70%-a jelen volt, az előre egyeztetett személyes találkozók száma meghaladta az 570-et. A beszállítói oldalról a résztvevők listája 2003-ban, a teljesség igénye nélkül: AMD, APC, Belinea, Benq, Cooler Master, Creative Labs, Leadtek, Maxtor, Micron, Microsoft, NEC-Mitsubishi, Nvidia, Pinnacle, Proview, Samsung, Sapphire, Sony CPCE, Sweex.

Az idei tanácskozás részleteiről előzetesen a meghívottként résztvevő Balázs Attila, az informatikai eszközök disztribúciójával foglalkozó Expert Computer Kft. ügyvezetője beszélt. Elmondta, hogy az immáron harmadszor megrendezett szimpózium mostani apropója és fő témája a kelet-európai országok uniós csatlakozása, és az ebben rejlő IT piaci, és gazdasági lehetőségek. A feszített programot délelőttönként az 50 gyártó cég prezentációja adja, míg a délutánok az úgynevezett one on one személyes megbeszélések jegyében telnek a mintegy 100 meghívott disztribútor és az 50 beszállító között. Az Expert a tanácskozástól új kapcsolatok felvételét reméli, de természetesen sor kerül megbeszélésekre a már meglévő partnerekkel is. A megnyitó beszédet a szegmens meghatározó piacfigyelő cége, az IDC tarja.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák