Connect with us

technokrata

Cisco Díj a legjobbaknak

Dotkom

Cisco Díj a legjobbaknak

Idén 10 kategóriában díjazta legkiválóbb hazai partnereit a Cisco Systems.

A Cisco Systems Magyarország ötödik alkalommal osztotta ki az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet 10 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A díjak átadására az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit rendezvény előtt került sor, amely a vállalat partnereinek legjelentősebb éves összejövetele.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A Cisco Partner Programok célja, hogy a viszonteladókat és minősített Cisco Partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, ami a hálózati piacon való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljeskörű szolgáltatásokat nyújtanak Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében.

A Cisco Systems üzleti filozófiája, hogy értéket nyújtani csak a partnerekkel folytatott közös munkával és a tapasztalatok megosztásával lehet. A Cisco ezért értékeli nagyra, hogy kiváló partnerekkel dolgozhat együtt, a díj átadásával pedig a legjobbak iránti nagyrabecsülését és köszönetét szeretné kifejezni.

Az Év Mobil Partnere a Westel Mobil Távközlési Rt. lett. A cég úttörő szerepet vállalt a hazai nyilvános internetes hozzáférési pontok kiépítésében, többek között a ferihegyi repülőtéren, valamint az ország különböző pontjain üzemelő Westel shopok közül 22 üzletben. Emellett a cég jelentős erőfeszítéseket tett a mobil adatkommunikáció elterjesztése terén. Az Év IP Kommunikációs Partnere díjat a Cisco Systems Magyarország a Conet Kft.-nek ítélte az IP-telefónia piaci megismertetésében és elterjesztésében elért sikereiért és magas színvonalú szolgáltatásaiért. Az Év Hálózatbiztonsági Partnere díjat az LNX Hálózatintegrációs Rt. nyerte el, a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek hálózatbiztonsági infrastruktúrájának fejlesztése terén tett erőfeszítései elismeréseképpen. Az LNX Rt. nemcsak Magyarországon, de a közép-kelet európai régióban is elnyerte ugyanezt az elismerést.

A hivatalos Cisco Partnereknek ítélt Gold, Silver és Premier partner kategóriákban Az Év Gold Partnere díjat a Synergon Informatika Rt. kapta kulcsrakész hálózatintegrációs projektek sikeres megvalósításáért és a stratégiai technológiák – IP telefónia, tartalomszolgáltató hálózatok, VPN-hálózatbiztonság – terén elért sikereiért. Ugyancsak a Synergon nyerte el a Customer Advocacy Award elnevezésű díjat, a Cisco értéknövelt professzionális szolgáltatásainak sikeres hazai bevezetéséért.

Az Év Silver Partnere a Getronics Magyarország Kft. lett, az IP telefónia és a vezeték nélküli hálózatok, valamint a két technológia integrációja terén kiépített szakmai kompetenciájáért. Az Év Premier Partnere a GNS Kft., mindenekelőtt a hazai kis- és középvállalatok hálózati infrastruktúrájának fejlesztésében elért eredményeiért. Az Év Disztribútora elismerést a Számalk Kereskedőház Rt. kapta, a kis- és középvállalati szegmens szolgáltatókon keresztül történő magas szintű kiszolgálásáért.

Az Év Megoldás Partnere az IBM Magyarországi Kft., innovatív Call Center, adattároló hálózati, LAN-WAN és hálózatbiztonsági projektek megvalósításáért. Az ügyfelek számára kínált intelligens hálózati infrastruktúra megoldások kiépítéséért a közép-kelet európai régióban is az IBM nyerte el ugyanezt a díjat. A Kiemelkedő Ügyfél Elégedettség kategória nyertese az elsősorban hálózati auditokkal, hálózat menedzsmenttel és komplex hálózati projektek koordinálásával foglalkozó Netvisor Kft., amely sikeresen fordította le az ügyfelek elvárásait a hálózati megoldások nyelvére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp