Connect with us

Hirdetés

technokrata

Cisco Díj a legjobbaknak

Dotkom

Cisco Díj a legjobbaknak

Idén 10 kategóriában díjazta legkiválóbb hazai partnereit a Cisco Systems.

A Cisco Systems Magyarország ötödik alkalommal osztotta ki az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet 10 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A díjak átadására az Egyesült Államokban megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit rendezvény előtt került sor, amely a vállalat partnereinek legjelentősebb éves összejövetele.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A Cisco Partner Programok célja, hogy a viszonteladókat és minősített Cisco Partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, ami a hálózati piacon való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljeskörű szolgáltatásokat nyújtanak Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében.

A Cisco Systems üzleti filozófiája, hogy értéket nyújtani csak a partnerekkel folytatott közös munkával és a tapasztalatok megosztásával lehet. A Cisco ezért értékeli nagyra, hogy kiváló partnerekkel dolgozhat együtt, a díj átadásával pedig a legjobbak iránti nagyrabecsülését és köszönetét szeretné kifejezni.

Az Év Mobil Partnere a Westel Mobil Távközlési Rt. lett. A cég úttörő szerepet vállalt a hazai nyilvános internetes hozzáférési pontok kiépítésében, többek között a ferihegyi repülőtéren, valamint az ország különböző pontjain üzemelő Westel shopok közül 22 üzletben. Emellett a cég jelentős erőfeszítéseket tett a mobil adatkommunikáció elterjesztése terén. Az Év IP Kommunikációs Partnere díjat a Cisco Systems Magyarország a Conet Kft.-nek ítélte az IP-telefónia piaci megismertetésében és elterjesztésében elért sikereiért és magas színvonalú szolgáltatásaiért. Az Év Hálózatbiztonsági Partnere díjat az LNX Hálózatintegrációs Rt. nyerte el, a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek hálózatbiztonsági infrastruktúrájának fejlesztése terén tett erőfeszítései elismeréseképpen. Az LNX Rt. nemcsak Magyarországon, de a közép-kelet európai régióban is elnyerte ugyanezt az elismerést.

A hivatalos Cisco Partnereknek ítélt Gold, Silver és Premier partner kategóriákban Az Év Gold Partnere díjat a Synergon Informatika Rt. kapta kulcsrakész hálózatintegrációs projektek sikeres megvalósításáért és a stratégiai technológiák – IP telefónia, tartalomszolgáltató hálózatok, VPN-hálózatbiztonság – terén elért sikereiért. Ugyancsak a Synergon nyerte el a Customer Advocacy Award elnevezésű díjat, a Cisco értéknövelt professzionális szolgáltatásainak sikeres hazai bevezetéséért.

Az Év Silver Partnere a Getronics Magyarország Kft. lett, az IP telefónia és a vezeték nélküli hálózatok, valamint a két technológia integrációja terén kiépített szakmai kompetenciájáért. Az Év Premier Partnere a GNS Kft., mindenekelőtt a hazai kis- és középvállalatok hálózati infrastruktúrájának fejlesztésében elért eredményeiért. Az Év Disztribútora elismerést a Számalk Kereskedőház Rt. kapta, a kis- és középvállalati szegmens szolgáltatókon keresztül történő magas szintű kiszolgálásáért.

Az Év Megoldás Partnere az IBM Magyarországi Kft., innovatív Call Center, adattároló hálózati, LAN-WAN és hálózatbiztonsági projektek megvalósításáért. Az ügyfelek számára kínált intelligens hálózati infrastruktúra megoldások kiépítéséért a közép-kelet európai régióban is az IBM nyerte el ugyanezt a díjat. A Kiemelkedő Ügyfél Elégedettség kategória nyertese az elsősorban hálózati auditokkal, hálózat menedzsmenttel és komplex hálózati projektek koordinálásával foglalkozó Netvisor Kft., amely sikeresen fordította le az ügyfelek elvárásait a hálózati megoldások nyelvére.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés