Connect with us

A Matáv Magyarországra hozza Bobby McFerrint

Dotkom

A Matáv Magyarországra hozza Bobby McFerrint

A különleges zenei csemegének ígérkező koncert a Matáv támogatásával valósul meg, folytatva az elmúlt évek nagysikerű Matáv Jazzgáláinak hagyományát.

2004. május 24-én az Erkel Színházban első ízben lép fel Magyarországon Bobby McFerrin. A világhírű jazzénekes és karmester a Matáv Szimfonikus Zenekart fogja vezényelni budapesti fellépésén, melyet a Matáv támogat.

Bobby McFerrin lemezei eddig 20 millió példányban keltek el világszerte, és 10 alkalommal kapott Grammy díjat. Bobby McFerrin az elmúlt évtizedben rendszeresen együtt dolgozott Chick Coreával és a Bécsi Filharmonikusokkal. Első budapesti fellépésén a koncert első részében Bobby McFerrin vezényli a Matáv Szimfonikus Zenekarát, majd Vivaldi g-moll concertójának egyik szóló cselló szólamát is elénekli. A hangverseny második részében jazzénekesként “a capella” szabad improvizációkat ad elő a művész.

A különleges zenei csemegének ígérkező koncert a Matáv támogatásával valósul meg, folytatva az elmúlt évek nagysikerű Matáv Jazzgáláinak hagyományát. A korábbi években olyan kiváló jazz előadók léptek fel Magyarországon a Matáv hozzájárulásával, mint Chick Corea, Jan Garbarek, Pat Metheny, Al Jearreau, Jack DeJohnette és John Patitucci.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom