Connect with us

Centera portfolióbővítés a Fujitsu Siemens Computers-nél

Dotkom

Centera portfolióbővítés a Fujitsu Siemens Computers-nél

Fujitsu Siemens Computers: változásbiztos megoldás fix adattartalmak tárolására.

A Fujitsu Siemens Computers bejelentése szerint a vállalat a Centera Content Addressed Storage (CAS) megoldással bővíti termék portfolióját, illetve az EMC Centera megoldását is felveszi kínálatába. Ez a lépés részét képezi annak a megállapodásnak, amelyet a Fujitsu Siemens Computers és az EMC kötött a nagyvállalati online tárolómegoldások európai forgalmazásáról. A világelső tartalom szerinti címzést alkalmazó tárolórendszereként (Content Addressed Storage, CAS) ismert Centera olyan hardver- és szoftverelemekből álló megoldás, amelynek kialakításakor a fix tartalmak megőrzése, védelme és terjesztése volt az elsődleges szempont.

A Centerát változásbiztos tartalomtárolási képességei teszik a piacon egyedülállóvá. A módosítással szemben védeni kívánt adatokat kisebb sebességű, úgynevezett nearline rendszereken (például optikai lemezeken) szokás tárolni. A Centeránál azonban normál lemezek is felhasználhatók a védett tartalmak megőrzésére, ami rendkívüli előnyt jelent a felhasználók számára, tekintve, hogy az újonnan létrehozott digitális adatok 75 százaléka ebbe a kategóriába tartozik. Ily módon megvalósítható az adatok gyors on-line elérése, az információk hitelessége pedig a korábbinál jóval alacsonyabb teljes élettartamra vetített összköltség (TCO) mellett biztosítható. A Centera éveken, sőt évtizedeken keresztül képes megőrzi az adatokat, redundáns belső kialakításának és önjavító képességeinek köszönhetően mindvégig garantálja a tartalom sértetlenségét.

A tartalomcímzés mellett a Centera több, nagy rendszerek esetében fontos jellemzővel is rendelkezik, ilyen például az önjavító képesség, az üzem közbeni karbantartás és bővítés lehetősége, valamint a tartalomreplikáció. Számos vállalat – köztük a Legato, az IXOS és a KVS – hamar felismerte a rendszerben rejlő üzleti értéket, így mára különféle ágazatok több mint 70 külső alkalmazását integrálták a Centerával. A programozási interfészeknek (API) köszönhetően a régebbi alkalmazások is gyorsan és könnyedén felkészíthetők a Centerával történő együttműködésre.

A Centera Compliance Edition teljes mértékben megfelel a mai IT infrastruktúra által elvárt különböző előírásoknak és normáknak. Fejlett adatmegőrzési és rendezési funkciói lehetővé teszik a speciális alkalmazásokra és tartalmakra érvényes adatkezelési szabályok betartását. A több petabájtos szintig skálázható, innovatív megoldás sokféle digitális adat – például elektronikus vállalati dokumentumok, e-mail archívumok, röntgen- és MRI-felvételek és teljes CAD/CAM tervek – tárolására használható. Az adatok hitelességét megőrizve rendkívül alacsony élettartamra vetített összköltség (TCO) mellett biztosít gyors és egyszerű hozzáférést a fix tartalmakhoz.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő