Connect with us

technokrata

3Com: pénzügyi eredmények

Dotkom

3Com: pénzügyi eredmények

182 milliós dolláros árbevétel a második pénzügyi negyedévben.

A 3Com vállalat közzétette a 2004-es pénzügyi év 2. negyedévére vonatkozó pénzügyi eredményeit. A vállalat árbevétele a második negyedévben 182 millió dollár, ami 12 százalékos növekedést jelent. A bruttó árrés a bevételek 31 százaléka, vagyis 57 millió dollár. Az üzemi költségek 172 millió dollárt tettek ki, beleértve az átszervezések 59 millió dolláros kiadásait. A nettó veszteség körülbelül 139 millió dollárra tehető, ami részvényenként 0.37 százalékos csökkenést jelent.

A fenti eredményeket az Egyesült Államok GAAP (Generally Accepted Accounting Principles) szabványa szerint számították ki és nem összehasonlíthatóak a First Call EPS bevételi becslésekkel. A vállalat a második negyedévet 1,4 milliárd dollár készpénzzel és rövid távú befektetésekkel zárta.

A tavalyi utolsó két negyedévéhez képest 2003 első két negyedévében a 3Com Magyarországon 22 ezer eladott porttal, 44 százalékkal növelte értékesítését. Az eladott kapcsolati pontok értékesítése az idei második és a tavalyi második negyedév teljesítményének összehasonlításában is feltűnő javulást, 30%-os növekedést mutat.

A tendencia azt mutatja, hogy a 3Com a hálózati eszközök magyarországi piacának természetes növekedését meghaladó dinamikával fejlődik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp