Connect with us

technokrata

Canon Europe: a legjobb nemzetközi HR-stratégiával rendelkező csapat

Dotkom

Canon Europe: a legjobb nemzetközi HR-stratégiával rendelkező csapat

A Canon Europe új HR-stratégiája az alkalmazottakat helyezi a középpontba. A HR-csapat a sikeres páneurópai átszervezésért elismerést kapott.

A Canon Europe nemzetközi HR-stratégiájáért díjat kapott a 2003-as Personnel Today Award díjkiosztón. A díjakat minden évben a kiemelkedő, határokon átnyúló humánerőforrás-gazdálkodási teljesítményért adományozzák. A Canon Europe HR-csapata az egyértelmű stratégia kidolgozásában játszott központi és stratégiai szerepéért részesült az elismerésben, amely hatására máris elkezdődött a Canon Europe átalakulása egy decentralizált üzleti modellből világszínvonalú, páneurópai szervezetté.

A Canon Europe HR-csapata kritikus szerepet játszott a nagyszabású szervezeti változások irányításában, míg ezzel egy időben maga is összetartó páneurópai csapattá alakult át. A zsűri nagyra értékelte a HR-osztály által bevezetett páneurópai irányelveket is, amelyek a vezetők és beosztottak számára egyaránt egyszerűsített, hatékonyabb HR-folyamatokat eredményeztek, és egyben csökkentették a működési költségeket.

A „Personnel Today Díj”-at azért hozták létre, hogy a nemzetközi HR területén megvalósuló hatékony és innovatív megközelítéseket elismerjék. A „Personnel Today Díj” a HR-ágazat minőségi mércéje. Az értékelés alapját képezi a nemzetközi csapatok irányítása, a nemzetközi HR-politika minősége és következetessége illetve a nemzetközi toborzási stratégia.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp